OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορονοϊό στην Π.Ε. Κέρκυρας

Σε μια ακόμα δράση πρόληψης από τον Covid19 προβαίνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες των Ιονίων Νήσων.

Σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σήμερα (28/1) από τις 09:00 το πρωί έως και τις 14:00 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid19 στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε. Κέρκυρας (Παλιά Νομαρχία, οδός Σαμάρα 13).

Τα δωρεάν rapid tests αφορούν όλους τους πολίτες και δεν απαιτείται ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν στον δειγματοληπτικό έλεγχο έχοντας απλώς μαζί τους την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

Όπως υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Ζορμπάς, η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στους δειγματοληπτικούς ελέγχους για Covid19 είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, στην προσπάθεια που καταβάλει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον έλεγχο της πανδημίας και την προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice