OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνεχίζονται σήμερα οι διαδικτυακές παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη διαδικτυακή προβολή της παράστασης του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου με αφορμή το γεγονός δήλωσε σχετικά: «Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού στην πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση παράστασης του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μας. Περίπου 700 άτομα είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν  από τις οθόνες των υπολογιστών τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι την παρακολούθησαν  θεατές και από χώρες εκτός Ελλάδος όπως για παράδειγμα η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Πολωνία κ.λπ. Αυτή η επιτυχία δικαιώνει την προσπάθεια που καταβάλαμε με στόχο να ψηφιοποιήσουμε τις παραστάσεις και να τις αποδώσουμε στο κοινό. Η αντιδημαρχία Πολιτισμού θα συνεχίσει να παράγει ανάλογες δράσεις έτσι ώστε ο  πολιτισμός, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, να είναι παρών».

Το δεύτερο  θεατρικό έργο που θα προβληθεί μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://kilelerartistas.wordpress.com, σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 21:00 ακριβώς, είναι το «Θεέ μου τι σου κάναμε;» το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη γαλλική ταινία του 2014. Μια εξαιρετική  κωμωδία γίνεται θεατρικό στην οποία, μέσα από την υπερβολή των στερεοτύπων για φυλές, θρησκείες και ανθρώπους, μέσα από απίστευτο γέλιο που προσφέρει στους θεατές με όλο αυτό το πολύχρωμο πολιτισμικό χάος, καταλήγει τελικά να καταγραφεί στη συνείδηση των θεατών ως ένα βαθιά αντιρατσιστικό έργο.

Το έργο ανέβηκε στις 26, 27 και 28 Ιουλίου 2020 σε διασκευή για το θέατρο και σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη με τους εξής συντελεστές: Επιμέλεια σκηνικών : Ευαγγελία Χατζούλη. Μουσική επιμέλεια – Φώτα – Ήχο : Πατρούλα Χριστοδούλου. Σχεδιασμός αφίσας – προγράμματος – φωτογραφίες : Γιάννης Τσανίδης. Βίντεο : Μιλτιάδης Γρεκός. Διεύθυνση σκηνής : Όλγα Παπαβασιλείου – Γιώργος Μπόζαρλης. Μακιγιάζ : Εύη Τέγου

Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης : Βίκυ Κουκουλιάφκα , Γιάννης Χαρισμαϊδης , Πωλίνα – Δέσποινα Παπαχατζή , Πάρις Μποντικούλης , Νάγια Φαρμάκη, Πάνος Πατσιούρας, Ευθύμης Τίκας , Βασιλική Κόκκοβα , Κωνσταντίνα Χατζητζομπάνη , Κίμων Μπαχατήρογλου , Τιμολέων Χατζητζομπάνης , Νίκος Ζαβλιάκης , Νικολέττα Καρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Κιλελέρ: Αρνητικά τα 76 τεστ κορονοϊού στον Πλατύκαμπο

Δήμος Κιλελέρ: 200 tablet σε μαθητές για τις ανάγκες της διαδικτυακής διδασκαλίας

Δήμος Κιλελέρ: Ψηφιοποιήθηκαν και αποδίδονται στο κοινό οι παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου

Σχετικά Άρθρα

Δέκα εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για το Ειδικό Σχολείο Γλυφάδας

otavoice

Έκτακτες δράσεις πυροπροστασίας ύψους 218.779€ από τον Δήμο Πόρου

otavoice

Επίσκεψη της Δημάρχου Γαύδου στην ΕΕΤΑΑ για υλοποίηση έργων

otavoice

ΑΣΕΠ: Παιδαγωγοί στον Δήμο Φυλής

otavoice

Ολοκλήρωση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

otavoice

Τηλεδιάσκεψη για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ερμιονίδας

otavoice