Μικροί μαθητές ζωγράφισαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη «έσπασαν» την καραντίνα της κατάθλιψης του κορονοϊού, έπιασαν τα πινέλα τους και ζωγράφισαν τα δικά τους μαγικά Χριστούγεννα αποδεικνύοντας πως κάθε παιδί είναι μοναδικό και αποτελεί από μόνο του μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης.

Στην εικαστική δράση για τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες, έλαβαν μέρος παιδιά  από κάθε γωνιά του δήμου που συμμετέχουν στα τμήματα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου. Πρόκειται για μία παράδοση που τηρείται πιστά τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής από τους λιλιπούτειους ζωγράφους που ξεχειλίζουν από ταλέντο, μεράκι και όρεξη για δημιουργία.

Οι φετινές νικήτριες -όλες κορίτσια- είναι οι εξής:  Σοφία Μούντη (Δ΄ Δημοτικού), Αγγελική Φραντζανά (Α΄ Γυμνασίου), Ναταλία Χατζηγεωργίου (Α΄ Γυμνασίου), Ανθή Τσακμακλή (Δ΄ Δημοτικού), Ελισάβετ Στράντζα (Στ΄ Δημοτικού), Καλλιόπη Αποστολίδου (Α΄ Γυμνασίου) και  Θεοφανία-Κλαίρη Βασιλειάδου (Δ΄ Δημοτικού).

Οι ζωγραφιές τους  θα συνοδεύσουν τις ευχές του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη  που θα αποσταλούν όπως κάθε χρονιά με τις χριστουγεννιάτικες κάρτες του δήμου.

«Θερμά συγχαρητήρια στις νικήτριες και σε όλους τους συμμετέχοντες! Σας ευχαριστούμε που μας υπενθυμίσατε ότι αξίζει να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα αθώα παιδικά μάτια, από την αρχή, ολοκαίνουργιο και αυθεντικό!» τόνισε ο Δήμος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σύγχρονος Δήμος»: Προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Δωρεάν tablets για την τηλε-εκπαίδευση με έκτακτη επιχορήγηση στα σχολεία

«Πράσινες Αποστολές – Green Missions» από τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη
Σχολιάστε