OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Μουζακίου: «Με υπευθυνότητα και τήρηση των μέτρων θα βγούμε αλώβητοι»

Αρνητικά και τα 108 δείγματα σε έλεγχο που έγινε σήμερα με τη μέθοδο του drive through testing

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας, ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, διοργάνωσε σήμερα (3/12) δωρεάν μαζική λήψη ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) με τη μέθοδο του drive through testing (έλεγχος μέσα σε αυτοκίνητο). Η δειγματοληψία πραγματοποιήθηκε στον χώρο της σκεπαστής Δημοτικής αγοράς της πόλης.

Οι υπηρεσίες του Δήμου, φρόντισαν ώστε με λειτουργικό και ασφαλή τρόπο να πραγματοποιηθεί η είσοδος και η έξοδος των αυτοκινήτων από το σημείο ελέγχου, προς αποφυγή οποιοδήποτε συνωστισμού. Οι δημότες του Μουζακίου είχαν την ευκαιρία να δώσουν δείγμα, άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Με τη μέθοδο αυτή, δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή για τους πολίτες, που εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Το ευχάριστο πάντως για την τοπική κοινωνία και τον Δήμο είναι το γεγονός πως σε συνολικό αριθμό 108 δειγμάτων που διενεργήθηκαν, όλα ήταν αρνητικά! Γεγονός που σκόρπισε ικανοποίησε στον Δήμαρχο Θεοφάνη Στάθη, ο οποίος όμως συνέστησε υπευθυνότητα και υπομονή καθώς η προσπάθεια για την ανάσχεση της πανδημίας δεν σταματά εδώ.

«Η δωρεάν μαζική λήψη ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) με τη μέθοδο του drive through, που διοργανώσαμε σήμερα ως Δημοτική αρχή σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, είχε ομολογουμένως τα πιο ενθαρρυντικά αποτελέσματα, μιας και σε συνολικό αριθμό 108 δειγμάτων που διενεργήθηκαν, όλα ήταν αρνητικά!» ανέφερε αρχικά ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του κα συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια, τους γιατρούς Βασίλη Γκιζλή και Νίκο Καψή και το νοσηλευτικό προσωπικό που αποτελείται από τους: Ελένη Τσιουρή, Ζαχαρούλα Τουραλιά, Αλεξάνδρα Γούλα και Στέλλα Θωμάκη. Επίσης ενημερώθηκα πως rapid tests που έχουν γίνει τις τελευταίες 14 ημέρες στο Κέντρο Υγείας, είναι όλα αρνητικά».

Και κατέληξε υπογραμμίζοντας πως: «μπορεί τα σημερινά αποτελέσματα να μας χαροποιούν, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. Η μάχη που δίνουμε καθημερινά με την πανδημία συνεχίζεται και μόνο με υπευθυνότητα και τήρηση των μέτρων θα βγούμε αλώβητοι ως τοπική κοινωνία και ως χώρα!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Μουζακίου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κεντρική οδό Αντώνη Βασιλείου

Δήμος Μουζακίου: Αποκαταστάθηκε η πρόσβαση στο συνοικισμό Μελίσσι της Οξυάς

Δήμος Μουζακίου: Ολοκληρώνεται το έργο της ασφαλτόστρωσης στο κέντρο της πόλης

 

Σχετικά Άρθρα

Αναγκαίες αλλαγές στον εκλογικό νόμο της Αυτοδιοίκησης για την ενότητα των τοπικών κοινωνιών

otavoice

Δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα ΑμεΑ από τον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Πολιτιστική Διαδρομή στο Κτήμα Τατοΐου στην Πάρνηθα

otavoice

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο Σύγκλησης της Β΄ Εθνοσυνέλευσης

otavoice

Αποφασισμένος για ριζικές αλλαγές ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας- Απολογισμός τετραμήνου

otavoice