OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου με Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Ζωοδόχος Πηγή»

Αμπατζόγλου: «Η μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας είναι καθημερινή και η διαβούλευση με τους δημότες μας διαρκής»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλουπραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 με τον ΠρόεδροΚων/νο Σολδάτοκαι τα μέλη του ΔΣ τουΕξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού ΣυλλόγουΨαλίδιου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης κατά την οποία τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα από τον Σύλλογο Ψαλιδίου, επ’ αφορμής της συζήτησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το 2021. Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αναφέρθηκαν σε θέματα της περιοχής τους όπως ασφαλτοστρώσεις, κατασκευή πεζοδρομίων, διανοίξεις οδών, επέκταση δικτύου φυσικού αερίου, προστασία από το ρέμα στην οδό Κυρίλλου, στέγαστρα δημοτικών στάσεων και ανέγερση νηπιαγωγείου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ο Δήμος μας διεκδικεί από την Περιφέρεια Αττικής με τεκμηριωμένη μελέτη, ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων. Μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα, θα προσπαθούμε με ιδίους πόρους (προβλέπονται στα τεχνικά προγράμματα 2020 και του 2021) και ισότιμα για όλες τις γειτονιές, να επισκευάζουμε τα πλέον επείγοντα σημεία. Όσο αφορά στις δημοτικές στάσεις προβλέπουμε ειδική εργολαβία. Σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα, οι υπηρεσίες μας που ήταν παρούσες στη συνάντηση, θα δρομολογήσουν τις απαραίτητες ενέργειες είτε παρεμβάσεις σε τρίτους (Περιφέρεια Αττικής, Φυσικό Αέριο). Η μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε όλες τις περιοχές του Αμαρουσίου είναι καθημερινή και η διαβούλευση με τους δημότες μας διαρκής».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας και από την πλευρά Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού ΣυλλόγουΨαλίδιου, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Θεοχάρης και η Γ. Γραμματέας Ιωάννα Δέδε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Αμαρουσίου: Ο τρόπος λειτουργίας των Υπηρεσιών στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων έκτακτων μέτρων

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δομών αθλητισμού και πολιτισμού και η λειτουργία των παιδικών χαρών στο Δήμο Αμαρουσίου

Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου, συντεταγμένα δίπλα στις ανάγκες του πολίτη»

Σχετικά Άρθρα

Στ. Καννής: Στον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής η στέγαση της ιστορίας του Πύργου

otavoice

Έναρξη προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης

otavoice

Δ.Σπάρτης: Ανακύκλωση ενδυμάτων – Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι 8 κάδοι

otavoice

Π.Ν.Α: Απολογιστική Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

otavoice

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεχείς εργασίες στον Πλατανιά

otavoice

Έρχονται οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 5» στο Δήμο Ελασσόνας

otavoice