Προκηρύχθηκαν οι μελέτες δύο έργων του Δήμου Κέας

Τις ημέρες αυτές προκηρύχθηκε η μελέτη για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου του Δήμου Κέας αλλά και η επικαιροποίηση και συμπλήρωση της μελέτης για την επισκευή Ρεδιαδείου κτιρίου στον οικισμό της Ιουλίδας. Για τα έργα αυτά ο Δήμος Κέας έχει συνάψει προγραμματική σύμβαση με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) για την παροχή επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης.

Μελέτη για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου Δήμου Κέας

Aφορά στην κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 11Χ11 στη περιοχή Προφήτης Ηλίας στην Κέα, με κτίριο αποδυτηρίων και χώρο στάθμευσης.

Χρηματοδότηση για νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Κέα

Θα χρησιμοποιηθεί για αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων από το 1980, αλλά και σε αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος των Κυκλάδων που διοργανώνονται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ικανοποιώντας έτσι πάγιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων του νησιού. Περιλαμβάνονται οι μελέτες: Αρχιτεκτονική, Στατική και Ηλεκτρομηχανολογική για το κτίριο των αποδυτηρίων, Αρχιτεκτονική, Στατική και Ηλεκτρομηχανολογική για το χώρο του γηπέδου, καθώς και Γεωτεχνικές εργασίες υπαίθρου, εργαστηριακές δοκιμές,
Γεωτεχνική μελέτη επιχώματος, μελέτη τεχνικού έργου αντιστήριξης και περιβαλλοντική μελέτη (Π.Π.Δ.).

Επικαιροποίηση και συμπλήρωση της μελέτης για την επισκευή Ρεδιαδείου κτηρίου στον οικισμό Ιουλίδας Δήμου Κέας

Αφορά στην ολοκλήρωση των υπαρχόντων μελετών για την ανακαίνιση και την επαναχρησιμοποίηση του ιστορικού κτηρίου Ρεδιαδείου το οποίο έχει χαρακτηρισθεί ως μνημείο. Λόγω έλλειψης δομών στο Δήμο, το συγκεκριμένο κτήριο θα μπορεί να αξιοποιηθεί πλέον, ως σύγχρονο και λειτουργικό, για τη στέγαση και την υποστήριξη είτε δημόσιων υπηρεσιών είτε δημόσιας εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα το κτήριο εντάσσεται λειτουργικά στο περιβάλλον του οικισμού της Ιουλίδας και θα αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς και ανάδειξης της κληρονομιάς για το νησί της Κέας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Κέας: Δωρεάν καρδιολογική εξέταση για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες 5 Νοεμβρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Κέας για την προσφορά του στην εκπαίδευση

Υπηρεσίες e-ΕΦΚΑ: Ο Δήμος Κέας θα υπάγεται στο κατάστημα Λαυρίου
Σχολιάστε