ΠΚΜ: Συνάντηση Τζιτζικώστα – Χρυσοχοΐδη αύριο (24/11) στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα έχει αύριο (24/11) το πρωί, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Β. Όλγας 198, πρώτος όροφος, αίθουσα συσκέψεων).

Αναμφίβολα η «μάχη» με τον «αόρατο εχθρό» και οι επόμενες κινήσεις για την αναχαίτιση της πανδημίας θα βρίσκονται στο τραπέζι.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε και τον περασμένο μήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου και συμμετείχε σε σύσκεψη για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊό.

Τότε, μεταξύ άλλων είχε επισημάνει ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα στην αντιμετώπιση της COVID-19, κάνοντας χιλιάδες ελέγχους και διαπιστώνοντας χιλιάδες παραβάσεις.

Όπως σημείωσε μάλιστα, δεν υπάρχει καμιά διάθεση αντιδικίας από την ΕΛ.ΑΣ. με τους πολίτες, αλλά δεν θα γίνουν ανεκτές οι συμπεριφορές όσων «ασυνείδητων», όπως είπε χαρακτηριστικά, δημιουργούν τεράστια προβλήματα, παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε καλέσει τους πολίτες να δείξουν υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΚΜ: Το One-Stop Liaison Office στις 8 καλύτερες πρακτικές του Interreg Europe στον τομέα της Κυκλικής Οικονομίας

Υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Π.Ε. Σερρών και του ΤΟΕΒ Σιδηρόκαστρου

ΠΚΜ: Επιπλέον 50 εκ. ευρώ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων διασφάλισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας

 
Σχολιάστε