Περιφέρεια Αττικής: Εργασίες καθαριότητος στα ρέματα του Δυτικού Τομέα Αθηνών

Στο πλαίσιο των ενεργειών του Παρατηρητηρίου Ρεμάτων της Περιφέρειας Αττικής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, τα τεχνικά συνεργεία συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες καθαρισμού και τους ελέγχους των ρεμάτων της Δυτικής Αθήνας, ειδικά σε ζώνες υψηλής επικινδυνότητας, για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα εν μέσω χειμερινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, τα τεχνικά κλιμάκια έχουν προβεί σε εργασίες καθαρισμού απομάκρυνσης φερτών υλικών, που εμποδίζουν τη ροή των υδάτων, και αποκατάστασης πιθανών προβλημάτων υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου:

1. Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ρέματος Πάνθεον επί της οδού Π. Μελά του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

2. Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ρέματος από την οδό Αναγεννήσεως έως την οδό  Κόδρου του Δήμου Χαϊδαρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, τόνισε το αίσθημα καθήκοντος και την υποχρέωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα του προληπτικού καθαρισμού των κοιτών των ρεμάτων. Με συνέπεια και δέσμευση η Περιφέρεια Αττικής παραμένει άγρυπνη στο πλευρό των πολιτών, πόσο μάλιστα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Π.Σ. Αττικής η Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής

Mε εντατικούς ρυθμούς η Περιφέρεια Αττικής εκτελεί εργασίες διαγραμμίσεων σε κεντρικές λεωφόρους του λεκανοπεδίου

Περιφέρεια Αττικής: Το έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Μετώπου υλοποιείται με βάση τον αρχικό σχεδιασμό
Σχολιάστε