Δήμος Κατερίνης: Ανάπλαση και εξωραϊσμός στο «Σπίτι της Ενόργανης Γυμναστικής»

Με το πέρας της επιχείρησης καθαρισμού από πυκνή βλάστηση και χόρτα στο 2ο – 5ο ΓΕΛ (πρώην πολυκλαδικό – πίσω από τις εγκαταστάσεις των εργαστηρίων του σχολικού συγκροτήματος), ξεκίνησαν από την τεχνική υπηρεσία, οι παρεμβάσεις εξωραϊσμού στον αύλειο χώρο της αίθουσας γυμναστικής, του ΓΑΣ Αρχελάου Κατερίνης (συμβολή των οδών  Π. Κανελλόπουλου & Ι. Μαντζαρόπουλου – δίπλα από την αποθήκη του Δήμου Κατερίνης και πλησίον του Τ.Ε.Ι.).

Οι παρεμβάσεις στο «Σπίτι της Ενόργανης Γυμναστικής», θα επικεντρωθούν στην επίστρωση κυβόλιθων, τοποθέτηση εξωτερικών καθισμάτων (παγκάκια), Σταθμού Στάθμευσης Ποδηλάτων στην είσοδο κ.α.

«Με σχέδιο και πρόγραμμα επενδύουμε στον αθλητισμό ενισχύοντας τις υποδομές για τους νέους και τις νέες μας» σημειώνει σε δήλωσή του, με αφορμή την έναρξη των εργασιών, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Παράλληλα, συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη, οι εργασίες αναβάθμισης των υπαίθριων χώρων, στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος), οι εκτεταμένες παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων, στην πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μαλέα (Σιδηροδρομικός Σταθμός).

Τέλος, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης στις οδούς Λαχανά, Πάργας και Σαλαμίνος (ΒΑΤΑΝ). Με στόχο να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών, ανάλογες παρεμβάσεις προγραμματίζονται σε όλη την πόλη και στις κοινότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μήνυμα του Αντιδήμαρχου Κατερίνης για την εορτή της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης

Δήμος Κατερίνης: Τήρηση των μέτρων προστασίας στη λαϊκή αγορά

Ο Δήμος Κατερίνης στο νέο πρόγραμμα myKEPlive του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

 
Σχολιάστε