OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Αμοργού: “Όλοι μαζί θα περάσουμε υγιείς και αυτόν τον κάβο”

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η χώρα μας μπήκε και πάλι σε καθεστώς αναστολής δραστηριοτήτων και καλούμαστε όλοι να μένουμε σπίτι μας και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους οικείους μας από τον φονικό ιό.

Κάνω έκκληση σε όλους για την πιστή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων και των κανόνων προσωπικής υγιεινής, για τη σωστή χρήση μάσκας προστασίας παντού, για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και επαφών και τον αυτοπεριορισμό όσων επιστρέφουν στο νησί μετά από αναγκαστική μετακίνηση, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε γρήγορα και χωρίς απώλειες το νέο κύμα covid – 19 που διανύουμε.

Με την υποδειγματική συμπεριφορά κατοίκων και επισκεπτών και την συλλογική και οργανωμένη προσπάθειας Δήμου, Κέντρου Υγείας, Αστυνομίας, Λιμεναρχείου, Εθελοντών και Επαγγελματιών καταφέραμε να κρατήσουμε το νησί μας χωρίς κρούσματα covid-19.

Είμαι σίγουρος πως με την προσπάθεια όλων θα βγούμε πάλι νικητές και μέσα από το δεύτερο lockdown. Οι τρεις επόμενες εβδομάδες είναι δύσκολες αλλά όλοι μαζί θα περάσουμε υγιείς και αυτόν τον κάβο.

Όλοι ελπίζουμε πως μετά από την σκληρή υγειονομική και οικονομική κρίση θα έρθει η ανάκαμψη. Προτεραιότητα μας όμως πρέπει να είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Κανείς στην Αμοργό δεν πρέπει να νιώσει μόνος του. Με αλληλοϋποστήριξη και κοινωνική ευαισθησία θα σταθούμε όρθιοι και δυνατοί.

Δήμαρχος Αμοργού
Ελευθέριος Καραΐσκος

Παρακάτω όλα τα νέα μέτρα :
www.covid19.gov.gr

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice