OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Μουζακίου στο κανάλι της Βουλής

Στο Μουζάκι Θεσσαλίας βρέθηκε η εκπομπή «Από τόπο… σε τόπο» με τον Χρήστο Μυλωνά, που προβάλλεται στο κανάλι της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Φάνης Στάθης ως καλός και φιλόξενος οικοδεσπότης, υποδέχθηκε το συνεργείο του καναλιού και τον εξαίρετο Μουσικολόγο-Λαογράφο και τους ξενάγησε μεταξύ άλλων στο Μαυρομμάτι, τη γενέτειρα του μεγάλου στρατηγού του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη, σε όλα τα μνημεία και τους τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Μουζακίου και αναφέρθηκε στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να αναδείξει τις αμέτρητες ομορφιές και την πλούσια ιστορία του Δήμου.

Η εκπομπή, θα προβληθεί με την έναρξη της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί:

“Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο δήμο μας την εκπομπή «Από τόπο… σε τόπο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο εξαίρετος Μουσικολόγος-Λαογράφος, Χρήστος Μυλωνάς, στο κανάλι της Βουλής. Στο πλαίσιο των γυρισμάτων που σκοπό έχουν να αναδείξουν την ιστορία, τους ανθρώπους και τις ομορφιές της περιοχής μας, μιλήσαμε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε ως Δημοτική Αρχή για να δημιουργήσουμε έναν τόπο που αξίζει να ζει κανείς από επιλογή και όχι από ανάγκη.
Επιπλέον αναδείξαμε το γεωγραφικό «πλεονέκτημα», μιας και η θέση του Δήμου μας είναι τέτοια που τον καθιστά κοντινό προορισμό σε αξιοθέατα που αποτελούν – παγκοσμίως θα τολμούσα να πω – σημείο αναφοράς.
Η εκπομπή, που θα προβληθεί με την έναρξη της νέας σεζόν, θα είναι αφιερωμένη στον ήρωά μας Γεώργιο Καραϊσκάκη και τη γενέτειρά του το Μαυρομμάτι καθώς και σε περιοχές με σπουδαία αρχαιολογικά, θρησκευτικά μνημεία, τουριστικούς προορισμούς για εναλλακτικό τουρισμό και τουρισμό εμπειρίας.
Τέλος, με τον κ.Μυλωνά ανανεώσαμε εκ νέου το ραντεβού μας για μια δεύτερη εκπομπή που θα δώσει σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να ανακαλύψει τις ομορφιές του τόπου μας.
Χρήστο σε ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη συνέντευξη”.

Σχετικά Άρθρα

ΣΠΑΠ: Εργασίες επισκευής-συντήρησης των Πυροφυλακίων Ν. Πεντέλης και Αγ. Πέτρου Διονύσου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: 31ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Με ολιστικές παρεμβάσεις αναβαθμίζουμε την Ανατολική Αττική»

otavoice

Με το Γενικό Γραμματέα Δασών συναντήθηκε ο Δ. Κουρέτας

otavoice

Δ.Πετρούπολης: Έκθεση του Δημοτικού τμήματος Φωτογραφίας

otavoice

Ο Γ. Μώραλης στο Open Day των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

otavoice