OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει ποδηλατική δράση  στο Πεδίον του Άρεως  την Παρασκευή (5/6) από τις 18.00 μ.μ. έως 20.00μ.μ.  

Ο Περιφερειάρχης Αττικής  Γ. Πατούλης με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Το ποδήλατο αποτελεί ένα μέσο μετακίνησης το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και συμβάλλει σε έναν πιο υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής. Η ανάγκη ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών σε  θέματα που σχετίζονται με την ορθή χρήση του αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Περιφέρειας . Για τον λόγο αυτό εργαζόμαστε συστηματικά  προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα συμβάλουν στη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί στοχευμένες δράσεις και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με στόχο να μπει το ποδήλατο στην καθημερινότητα όλων των πολιτών.

Στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας ημέρας Ποδηλάτου η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνει με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και τη συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου ΦΟΙΝΙΚΕΩΝ ποδηλατική δράση  «Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές στο Πεδίον του Άρεως  Ποδηλατώντας» την Παρασκευή (5/6) και ώρα 18.00 μ.μ. έως 20.00μ.μ. Στη δράση θα συμμετέχει και η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ποδηλασίας Βαρβάρα Φασόη.

Να σημειωθεί ότι, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού η συμμετοχή στη δράση θα είναι αυστηρά περιορισμένη και προσαρμοσμένη στα μέτρα προστασίας και προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice