Κορεντσίδης: «Δεν έκλεισα τα μάτια μου τις πρώτες μέρες της καραντίνας»

Συνέντευξη του Γιάννη Κορεντσίδη  στην έγκυρη ειδησεογραφική ιστοσελίδα POLITICO

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης φιλοξενήθηκε με δηλώσεις του, ανάμεσα σε 28 Δημάρχους της Ευρώπης, σε σχετικό δημοσίευμα, μιλώντας για την κρίση της πανδημίας στην περιοχή, για την πόλη και τα χαρακτηριστικά της και για τις δυσκολίες της “επόμενης μέρας”.

Ο Γιάννης Κορεντσίδης, στα πιο σημαντικά σημεία των δηλώσεων του, στάθηκε στα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στους πολίτες για να μείνουν στην πόλη και να εργάζονται και να βοηθούν τις τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους να επωφεληθούν από επιχορηγήσεις της ΕΕ για την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή.

Επίσης τόνισε πως το νοσοκομείο της περιοχής έχει αναβαθμιστεί με νέο εξοπλισμό και πως οι υπάλληλοι της υγείας και των τοπικών αρχών έχουν δείξει ότι γνωρίζουν πώς να χειριστούν μια κρίση.

Γεγονός που επαληθεύτηκε, τουλάχιστον σε επίπεδο δημοτικής αρχής, η οποία σήκωσε ένα μεγάλο φορτίο, κινήθηκε σε αχαρτογράφητα νερά αλλά βγήκε πιο δυνατή και ώριμη για να πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα και εκείνες τις αποφάσεις που θα γράψουν το «τέλος» αυτής της ιστορίας και την αρχή μιας νέας και φιλόδοξης σελίδας στον όμορφο τόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
Σχολιάστε