OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Διάλεξη του καθηγητή Αστροφυσικής Μάνου Δανέζη στο Πέραμα την Παρασκευή (6/3)

Την Παρασκευή 6/3/2020 στις 7μμ στο Δημαρχείο Περάματος, θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο διακεκριμένος αστροφυσικός, Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δανέζης Μάνος.

Ο κ. Μάνος Δανέζης με πλούσιο συγγραφικό έργο σε πάνω από 25 βιβλία φυσικής, αστροφυσικής ιστορίας και φιλοσοφίας των θετικών επιστημών κοινωνικού ενδιαφέροντος, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συνεργαστεί με διεθνή αστεροσκοπία. Είναι μέλος της «ένωσης Ελλήνων Φυσικών» και της «εταιρίας φυσικής για την επιστήμη και την εκπαίδευση» καθώς και άλλων επιστημονικών επιτροπών. Έχει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο και έχει λάβει μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια.

Θέμα της διάλεξης «Για ένα νέο ουμανιστικό πολιτισμό». Η είσοδος είναι δωρεάν και η παρουσία του αποτελεί τιμή για το Δήμο Περάματος, καθώς η προσωπικότητα του είναι από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, το οποίο λειτουργεί από τον Οκτώβρη στο Δήμο μας , έχοντας πραγματοποιήσει ήδη δύο κύκλους σπουδών ( «Μεγάλοι Πόλεμοι στην Ελλάδα» και «Συμβουλευτική Οικογένειας»), με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice