OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Πετυχημένη η εκδήλωση των εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη

Το μεσημέρι της Παρασκευής ανήκε αποκλειστικά στο Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μια εκδήλωση με ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη κέφι και χορό και στην οποία παραβρέθηκαν 400 άτομα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, κόπηκε η βασιλόπιτα παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και πολλών αυτοδιοικητικών.

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή δημιουργική χρονιά και δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν την δύναμη της περιφέρειας στην προσπάθεια υλοποίσης των στόχων της.

Ο  Πρόεδρος του μεγαλύτερου Συλλόγου Περιφερειών Δημήτρης Βαζούρας και μέλος της διοίκησης της ΟΣΥΑΠΕ , εμφανώς ικανοποιημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης , συνεγχάρει  την Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης κ. Κατερίνα Καμπανου και τα μέλη του Δ.Σ για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και τους αιρετούς που παραβρέθηκαν και εύχομαι “Καλή χρονιά σε όλες και όλους!”,  ανέφρε ο κ. Βαζούρας.

Σχετικά Άρθρα

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΑΔΑ -ΤΕΕ για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

otavoice

Στο Δήμο Τήνου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς

otavoice

Η Καστοριά τιμά τα 353.000 αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

otavoice

Δίκτυο μωβ κάδων για πρώτη φορά στο δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

otavoice

Την ίδρυση σχολών πετράδων σε Πεντάλοφο Κοζάνης και Αρκαδία εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού

otavoice

Δήμος Καλαμαριάς και Μαμαγαία δημιουργούν Κοινότητα Πάρκου Κόδρα

otavoice