OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Φυλής: Ακύρωση όλων των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Κατόπιν ανακοίνωσης του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια εξαιτίας των κρουσμάτων Κορωναίου που τέθηκε σε ισχύ σε όλη τη χώρα, ο Δήμος Φυλής αναβάλλει για προληπτικούς λόγους, όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.

Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθούν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στις Δημοτικές Ενότητες Ζεφυρίου (Σάββατο 29 Φεβρουαρίου) και Φυλής, (Κυριακή 1η Μαρτίου) στο Πάρκο “Κώστας Λιάρος” και στην Πλατεία Δημαρχείου “Νίκος Λιάκος” αντίστοιχα.

Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική εκδήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχιακού Μεγάρου Άνω Λιοσίων.

Για τον ίδιο λόγω δεν θα πραγματοποιηθούν, το αποκριάτικο Πάρτι του Συλλόγου της Δροσούπολης που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου την Κυριακή 1η Μαρτίου καθώς και η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου που είχε προγραμματιστεί για την ίδια μέρα στον προαύλιο χώρο της Στέγης του.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice