OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Σταύρο Τσίρμπα και το δημοτικό συμβούλιο, ενημερώθηκε για θέματα της περιοχής και στη συνέχεια έκανε μια σύντομη βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Στο Παλαιό δημαρχείο των Αγίων Αναργύρων απ’ όπου ξεκίνησε την επίσκεψη του, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο κι αφού άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν επεσήμανε ότι αισθάνεται σα να γυρίζει σπίτι του. «Έχω επισκεφτεί για πρώτη φορά τον χώρο αυτό το 2003 όταν προετοίμαζα την πρώτη μου κάθοδο στην ενωμένη τότε Β’ Αθηνών και από τότε, ειδικά, η Δυτική Αθήνα, ο Δήμος (τώρα πια ενωμένος Δήμος) Αγίων Αναργύρων – Καματερού, ήταν πάντα κοντά μου. Έχω πολλούς καλούς φίλους και αισθάνομαι ότι επιστρέφω στην Δυτική Αθήνα με μια διπλή ιδιότητα: Αυτή του Πρωθυπουργού αλλά και αυτή του Βουλευτή του Δυτικού Τομέα της διασπασμένης πια Β’ Αθηνών», σημείωσε κατά τον χαιρετισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως θέλησε να πραγματοποιήσει αυτή την επίσκεψη προκειμένου να ενημερωθεί από την Δημοτική αρχή για τα ζητήματα που την απασχολούν και ζητούν λύση. «Να δούμε πως μπορούμε και εμείς ως κεντρική διοίκηση να βοηθήσουμε για να επιλύσουμε κάποιες από τις χρόνιες εκκρεμότητες που αντιμετωπίζει αυτός ο Δήμος. Να ξέρετε ότι δικό μου ενδιαφέρον είναι απολύτως ανάλογο των προβλημάτων. Όσο πιο πολλά τα προβλήματα τόσο μεγαλύτερο το ενδιαφέρον».

Με αναφορά στην επικείμενη εκλογή της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την χαρά και ικανοποίησή του για το γεγονός πως το δημοτικό συμβούλιο της πόλης απαρτίζεται, μεταξύ άλλων, και από τη νέα γενιά με έντονη την εκπροσώπηση των γυναικών.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και την πλατεία των Αγίων Αναργύρων, συνομίλησε με πολίτες, κατοίκους και εργαζομένους της περιοχής ενώ τους ευχαρίστησε για τη ζεστή τους υποδοχή.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice