OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δυναμική παρουσία του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA 2019»

Μετά από χρόνια απουσίας, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα συμμετέχει δυναμικά στη 35η Διεθνή έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA 2019», στη Θεσσαλονίκη.

Την έκθεση εγκαινίασε ο υπουργός κ. Θεοχάρης. Τιμώμενη χώρα εφέτος είναι η Πολωνία, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την εδραίωση των διπλωματικών σχέσεων. Η Θεσσαλία είναι η τιμώμενη Περιφέρεια και οργάνωσε μεγάλο περίπτερο όπου εκτίθενται οι ομορφιές των τεσσάρων Νομών. Το περίπτερο της Καρδίτσας οργανώθηκε από κοινού αντιπεριφέρειας, Επιμελητήριο (ΕΒΕΚ) ιδιώτες και Δήμους.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα για την καλύτερη προβολή και προώθηση της λίμνης και των τουριστικών επιχειρήσεων, τύπωσε νέο υλικό, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, φυλλάδια, 4 αφίσες μία για κάθε εποχή, καθώς και cardpostal όπου προβάλλεται η λίμνη των 4 εποχών και όλων των ημερών ως τόπος Βιωματικής Μάθησης και Εμπειρίας. Οι φωτογραφίες είναι προσφορά των αδελφών Θωμά και Μανώλη Στεργιόπουλου και του Θωμά Βασιλείου.

Στην έκθεση εκ μέρους του Δήμου παραβρέθηκαν ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, η αντιδήμαρχος κ. Βάσω Ξηροφώτου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμάς Στεργιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΝΠΙΔ «Επινόηση» κ. Πέτρος Μπουραζάς και ο ειδικός συνεργάτης κ. Βασίλης Μπράντζος,

Η Philoxenia είναι η σημαντικότερη κλαδική έκθεση για την τουριστική βιομηχανία της χώρας και έχει συμβάλει ουσιαστικά στο ελληνικό τουριστικό επιχειρείν. Είναι το σημείο αναφοράς όπου φορείς και ιδιώτες του τουρισμού, παρουσιάζουν καινοτόμα στοιχεία και οι τάσεις του κλάδου. Παράλληλα μέσα από εκδηλώσεις και θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και δράσεις μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, προωθούνται συνεργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη έκθεση που θα συμμετέχει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, είναι στην Αθήνα (Ζάππειο) για τον Εναλλακτικό Τουρισμό 15/16 Nοεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Επιχείρηση – σκούπα σε 120 αυτοσχέδιες χωματερές στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

otavoice

Πραγματοποιήθηκε η 37η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

otavoice

Στ. Καννής: Στον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής η στέγαση της ιστορίας του Πύργου

otavoice

Έναρξη προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης

otavoice

Δ.Σπάρτης: Ανακύκλωση ενδυμάτων – Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι 8 κάδοι

otavoice

Π.Ν.Α: Απολογιστική Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

otavoice