OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Διονύσου Ν. Καρυστινού στην Υφυπουργό Παιδείας

Την Υφυπουργό Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε χθες, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Διονύσου, κ. Νίκος Καρυστινός στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για το κτιριακό θέμα και για τις εκπαιδευτικές υποδομές που θέλει και μπορεί να αναπτύξει ο Δήμος Διονύσου αλλά και την επιτακτική ανάγκη για την κάλυψη των κενών θέσεων εκπαιδευτικών που υπάρχουν στον Δήμο των βορείων προαστίων. Παράλληλα, ο κ. Καρυστινός μετέφερε στην Υφυπουργό πρόσκληση του Δημάρχου κ. Γιάννη Καλαφατέλη να επισκεφτεί τον Δήμο Διονύσου και η ίδια δεσμεύτηκε ότι θα το πράξει με την πρώτη ευκαιρία.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Καρυστινού σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Τα ζητήματα Παιδείας θα είναι πάντα πολλά και διαχρονικά. Και είναι λογικό. Ο χώρος της Παιδείας είναι δυναμικός. Πρέπει πάντα να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Σχημάτισα την άποψη ότι η Υφυπουργός Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη γνωρίζει καλά τα ζητήματα αυτά. Και εργάζεται συστηματικά για την επίλυσή τους.

Έθεσα στην κα Υφυπουργό τα τρέχοντα, αλλά και τα οραματικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Διονύσου. Μιλήσαμε για το Κτιριακό θέμα και για τις εκπαιδευτικές υποδομές που μπορούμε να αναπτύξουμε. Κυρίως, όμως, εξέθεσα την επιτακτική ανάγκη για την κάλυψη των κενών θέσεων εκπαιδευτικών που υπάρχουν στον Δήμο μας. Το Υπουργείο Παιδείας γνωρίζει το πρόβλημα. Επικαιροποιεί αυτή τη στιγμή τη λίστα κενών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και δρομολογείται άμεσα η δεύτερη φάση πρόσληψης αναπληρωτών.

Ευχαρίστησα την κα Υφυπουργό και της μετέφερα πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη να επισκεφτεί τον Δήμο μας. Δεσμεύτηκε ότι θα το πράξει με την πρώτη ευκαιρία».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice

Τουρνουά Ολυμπιακής Ημέρας 2024 στα Τρίκαλα

otavoice

Πλήθος κόσμου στο Συκάρειο Δρόμο Διονύσου

otavoice

Οι μαθητές της Καλαμαριάς στέλνουν ηχηρό μήνυμα για τη γειτονιά και την πόλη

otavoice