Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Επίσκεψη Χρ. Καλογήρου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» και αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκο Πετρέλλη,  επισκέφθηκαν σήμερα το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης όπου συναντήθηκαν με τον Λιμενάρχη κ. Κωνσταντίνο Φλουρή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Φώτιο Γαρουφαλιά και τον εκπρόσωπο τύπου και ταμία του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Νικορέντζο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη θέσπισης ειδικού επιδόματος για τους υπηρετούντες λιμενικούς στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, δεδομένων των ειδικών συνθηκών εργασίας που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, συζητήθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της δύναμης του Λιμενικού, ενώ σταθερή παραμένει εδώ και χρόνια η ανάγκη αντιμετώπισης του στεγαστικού προβλήματος των λιμενικών υπηρεσιών της Μυτιλήνης.

Η Περιφερειάρχης δήλωσε την αμέριστη στήριξή της στα αιτήματα των λιμενικών, λέγοντας: «Συνεχίζουμε, όπως άλλωστε κάνουμε εδώ και χρόνια, να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Λιμενικό Σώμα και ιδίως σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που η συσσωρευμένη κόπωση καθιστά το έργο του ακόμη δυσκολότερο και δημιουργεί νέες, αυξημένες ανάγκες. Ζητούμε από την κυβέρνηση και από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας την ανταπόκρισή τους στα δίκαια αιτήματα του Λιμενικού Σώματος».
Σχολιάστε