OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Β. Παπαβασιλείου-Πρόεδρος Αυτοκινητοδρομίου Σερρών: «Ο Θ. Αραμπατζής θα κόψει πρώτος το νήμα στον Δήμο Σερρών»

Συναντήσαμε τον πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών κ. Παπαβασιλείου Βασίλειο στο γραφείο του προέδρου ώστε να πούμε δυο κουβέντες για το οικονομικό  “θαύμα”  του Αυτοκινητοδρομίου και τις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ.Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στην εικοσαετία που πέρασε από την ίδρυση του Αυτοκινητοδρομίου τους κλυδωνισμούς αλλά και την άριστη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα όπως και την υπεραξία που αποκτά συνεχώς με διοργανώσεις Πανελληνίου, Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου επιπέδου που εμπιστεύονται οι οργανωτές στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ. Δυστυχώς οι κύριοι πελάτες του Αυτοκινητοδρομίου είναι οι Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι που διοργανώνουν ανελλιπώς κάθε χρόνο τα πρωταθλήματά τους στον χώρο και οι Σκοπιανοί ,όπως τους αποκάλεσε ο κ. Παπαβασιλείου που εμφανίστηκαν τελευταία.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Παπαβασιλείου μας τόνισε ότι η παράταξη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας επί 19 χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα ανέλαβαν ένα δήμο χρεωμένο και κατάφεραν όχι απλά να τον ξεχρεώσουν αλλά  να πραγματοποιήσουν έργα 50εκατ. και να δρομολογήσουν για την επόμενη Δημοτική Αρχή άλλα 30 εκατ. για έργα.

Θεωρεί τον νέο αρχηγό της παράταξης κ. Θεόδωρο Αραμπατζή άνθρωπο χαμηλών τόνων και μεθοδικό και ανέφερε ότι «δεν είναι ο άνθρωπος που αγκαλιάζεται και φωτογραφίζεται αλλά είναι ο άνθρωπος της ουσίας».

«Μπορεί κάποιοι να μας παρουσιάζουν σαν  αουτσάιντερ αλλά είμαστε εμείς που γνωρίζουμε καλύτερα τα προβλήματα του τόπου και έχουμε τις λύσεις γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι με την βοήθεια  του κόσμου θα κόψουμε πρώτοι το νήμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές»

Περδικίδης Βασίλειος

 

Σχετικά Άρθρα

Επιχείρηση – σκούπα σε 120 αυτοσχέδιες χωματερές στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

otavoice

Πραγματοποιήθηκε η 37η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

otavoice

Στ. Καννής: Στον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής η στέγαση της ιστορίας του Πύργου

otavoice

Έναρξη προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης

otavoice

Δ.Σπάρτης: Ανακύκλωση ενδυμάτων – Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι 8 κάδοι

otavoice

Π.Ν.Α: Απολογιστική Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

otavoice