Συνεχίζονται οι δράσεις στη Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ο ΔΟΠΑΠ σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Δίπτυχο» και το περιοδικό «Σύγχρονο Νηπιαγωγείο» θα πραγματοποιήσουν δωρεάν το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ στη Βιβλιοθήκη του Δήμου (Αγαμέμνονος 4, 3ος όροφος) Εργαστήριο Κατασκευών με Ανακυκλώσιμα Υλικά.

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού (έως Γ τάξη) του Δήμου. Τα παιδιά θα μάθουν μέσα από ευφάνταστες κατασκευές από χάρτινες συσκευασίες (τύπου γάλακτος και Δημητριακών) και πλαστικά μπουκάλια (τύπου νερού και αναψυκτικών) να σέβονται το περιβάλλον, να εκφραστούν δημιουργικά και να ψυχαγωγηθούν με υλικά από την καθημερινή ζωή και τη φύση.

Θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια χωρητικότητας 25 παιδιών έκαστο. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 2108847007 και με email στο [email protected]. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι εγγραφές θα γίνονται στην Παιδική Βιβλιοθήκη την ημέρα που θα πραγματοποιούνται οι δράσεις.

Οι δράσεις από το ΔΟΠΑΠ όμως δεν σταματούν εδώ καθώς κάθε Σάββατο για τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιούνται δράσεις στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμου .
Σχολιάστε