OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Νίκος Νομικός, υποψήφιος του συνδυασμού «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» του Γ. Μαραγκού

Ακόμη μια υποψηφιότητα για τον συνδυασμό «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης και εκ νέου υποψήφιο, Γιώργο Μαραγκό.

Ο Νικόλαος Νομικός συναντήθηκε με τον Γιώργο Μαραγκό, ο οποίος του ανέλυσε το πλάνο και τα σχέδια του για τον Δήμο και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να συστρατευτεί μαζί του και να «κατέβει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ο Νικόλαος Νομικός γεννήθηκε στη Σύρο το 1976 και είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Φωτεινή Παρταλά. Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1999. Υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός μέχρι το 2002.

Το 2003 εργάστηκε ως μηχανικός επίβλεψης εργοταξίου για την κατασκευή του ξενοδοχείου Athens Imperial (2003-2004). Τον Δεκέμβρη του 2004 διορίστηκε στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Το 2015 αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακό Παν/μίου Αθηνών, ενώ το 2017 έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Δημόσιο Μάνατζμεντ (MPA) και στη Διοίκηση Δημόσιων Φορέων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ανέφερε: «Η Σύρος αξίζει και πρέπει να είναι Πρωτεύουσα σε όλα τα πεδία και τα επίπεδα της κοινωνικής ανάπτυξης. Όραμα μου ένας σύγχρονος Δήμος που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις νέες προκλήσεις της σημερινής εποχής. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως θεσμός, πρέπει να μεταρρυθμίζεται και να εκσυγχρονίζεται προοδευτικά και δημοκρατικά, με έμφαση στις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τις ευαισθησίες κάθε κοινωνικής ομάδας για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών μέσα από ποιοτικότερες και αποδοτικότερες παρεχόμενες υπηρεσίες.»

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης

otavoice

Δ.Σπάρτης: Ανακύκλωση ενδυμάτων – Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι 8 κάδοι

otavoice

Π.Ν.Α: Απολογιστική Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

otavoice

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεχείς εργασίες στον Πλατανιά

otavoice

Έρχονται οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 5» στο Δήμο Ελασσόνας

otavoice

Mια όμορφη βραδιά στο Μουσείο της Θήβας – 3ο Φεστιβάλ Οινογνωσίας

otavoice