Ο Μιχάλης Ζαρίκος, υποψήφιος του συνδυασμού «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» του Γ. Μαραγκού

Ακόμη μια υποψηφιότητα ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ζαρίκο. Ο υποψήφιος του συνδυασμού «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» γεννήθηκε στην Ερμούπολη το 1958 και κατοικεί στην Ποσειδωνία. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παλαιολόγου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Γιάννη.

Είναι απόφοιτος του εξατάξιου Γυμνασίου στη Σύρο και της Σχολής Εργοδηγών, με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Εργάστηκε ως Μηχανικός-Συντηρητής Α’ Τάξεως στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου επί 35 έτη. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματείου του Νεωρίου και Οργανωτικός Γραμματέας στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Επίσης, έχει υπάρξει αθλητής της δισκοβολίας και μέλος της προ-εθνικής ομάδας δισκοβολίας με ανεπίσημο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων. Είναι ιδρυτικό μέλος της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων της Ε.Ο.ΠΕ. και για πολλά έτη αθλητής βόλεϊ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Μιχάλης Ζαρίκος υπογράμμισε: «Στηρίζω εκ νέου τον Γιώργο Μαραγκό και τον συνδυασμό ‘Η Σύρος που αξίζουμε’, γιατί θέλω το νησί μου να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την ανοδική του πορεία, χωρίς πισωγυρίσματα και κοιτώντας μόνο εμπρός.»
Σχολιάστε