OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Χαρίτσης: «Θα πρέπει να στελεχωθούν με μόνιμο τρόπο τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Με ιδιαίτερα επικριτικό τρόπο αναφέρθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης για τον ΑΣΕΠ, σχετικά με την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 3Κ.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη για θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση  και χαρακτήρισε πολύ σημαντική την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την κάλυψη περισσότερων από 8.500 μόνιμων θέσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων – κυρίως στην καθαριότητα – καθώς όχι μόνο θα πρέπει να στελεχωθούν με μόνιμο τρόπο τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και επειδή πρέπει να δοθεί τέλος στην αγωνία χιλιάδων ανθρώπων και στο καθεστώς εργασιακής ομηρίας που για πολλούς εργαζόμενους ξεπέρασε τη δεκαετία.

Από την πρώτη στιγμή, τόνισε ο κ. Χαρίτσης, έχουμε παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στο ΑΣΕΠ, που έχει την αποκλειστική ευθύνη  για την ολοκλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού πρόσληψης προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Αναμένουμε από την Ανεξάρτητη Αρχή τους οριστικούς Πίνακες των επιτυχόντων, το συντομότερο δυνατό. Ήδη, υπάρχει σημαντική καθυστέρηση.

Σχετικά Άρθρα

Δώδεκα δήμοι συζητούν το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στη διαχείριση του πολιτισμικού πλούτου της χώρας

otavoice

Ο Δήμος Ορεστιάδας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

otavoice

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου

otavoice

Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι καφέ κάδοι στον Δήμο Αιγάλεω

otavoice

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

otavoice

Ολοκληρώθηκε ο 8ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ

otavoice