OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η Ασημίνα-Κάκκα Βογιατζόγλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Λευτέρη Κοντουλάκο

Άλλη μια υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μπροστά Μαζί» με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Ο λόγος φυσικά για την Ασημίνα-Κάκκα Βογιατζόγλου που θα είναι Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην ανακοίνωση της η παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Πεντέλης, Λευτέρη Κοντουλάκου ανέφερε για την υποψηφιότητα της Κάκκα Βογιατζόγλου:

«Πιστοί στη δέσμευσή μας για ανανέωση στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού Μπροστά Μαζί, σας παρουσιάζουμε ακόμα μια υποψηφιότητά μας. Είναι πολύ αισιόδοξο καθημερινά, ενεργοί πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν τον Δήμο Πεντέλης να συντάσσονται στο πλευρό του Λευτέρη Κοντουλάκου.

Ασημίνα-Κάκκα Βογιατζόγλου Υποψήφια Δημοτική   σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων».

«Πάντα με ενδιέφερε η προσφορά στον άνθρωπο και όταν συνταξιοδοτήθηκα προσπάθησα να βρω στον Δήμο μας κάποια δομή για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εθελοντικά. Στα άμεσα ενδιαφέροντα μου είναι το περιβάλλον του τόπου μας, τα σχολεία μας και κυρίως η κάλυψη των αναγκών των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με τον χώρο της υγείας αλλά και της παιδείας που έχω υπηρετήσει» ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις η Κάκκα Βογιατζόγλου

Ποια είναι η Ασημίνα Κάκκα Βογιατζόγλου

Γεννήθηκε στη Δαφνούλα Ολυμπίας το 1960, μετά το δημοτικό ήρθε στην Αθήνα όπου και αποφοίτησε απ’το γυμνάσιο Γαλατσίου και Γενικό Λύκειο Αγίας Βαρβάρας. Πέρασε στη τριτοβάθμια εκπαίδευση στο τμήμα Ιατρικών εργαστηρίων στο Τ.Ε.Ι Αθήνας και έπειτα σπούδασε παιδαγωγικά. Εργάστηκε αρχικά ως νοσηλεύτρια απ’ τα λυκειακά της χρόνια στο νοσοκομείο Παπαδημητρίου και στο νοσοκομείο Τσαγκάρη σαν τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων. Το 1996 διορίστηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στον τομέα Υγείας και Πρόνοιας στα Επαγγελματικά Λύκεια της περιοχής. Συνταξιοδοτήθηκε το 2013 λόγω διαθεσημότητας και δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας. Είναι κάτοικος των Μελισσίων απ’ τη δεκαετία του ’80, είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών που σήμερα είναι φοιτητές.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσκεψη Χατζηδάκη στον Δήμο Τρικκαίων για τους πλημμυροπαθείς

otavoice

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη για την Αντιπυρική περίοδο 2024

otavoice

Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Παρουσίαση εκμαγείων – αντιγράφων της αρχαίας Στρέψας

otavoice

ΔΕΘ-HELEXPO: Εγκαινιάστηκε η 7η Art Thessaloniki

otavoice

Δ.Δίου-Ολύμπου: Επτά ακτές των Δ.Ε. Αν. Ολύμπου-Λιτοχώρου τιμήθηκαν με «Γαλάζια Σημαία»

otavoice