OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Τη συνέχιση των εργασιών στην Αμφίπολη ζητά η ΠΕΔ-ΚΜ

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας σντάσσεται με το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας όσο και με κάθε άλλη πρωτοβουλία που θα αναληφθεί προς την κατεύθυνση αυτή.

Τη συνέχιση των εργασιών συντήρησης στον Τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη, ζητά ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Λάζαρος Κυρίζογλου, με επιστολή του προς την υπουργό Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά.

Με αφορμή το πρόσφατο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για το θέμα, ο κ. Κυρίζογλου επισημαίνει ότι μέσα από αυτό, εκφράζεται αυθεντικά η αγωνία, η ανησυχία και ο έντονος προβληματισμός του συνόλου των πολιτών της περιοχής.

Παράλληλα κάνει λόγο για «νηνεμία» από πλευράς υπουργείου, για την υλοποίηση, όπως επισημαίνει “μιας εγκεκριμένης και ενταγμένης, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο ΕΣΠΑ πράξης (ΟΠΣ 5010940), με εξασφαλισμένη, από ευρωπαϊκούς πόρους, χρηματοδότηση”. Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνει πως η ΠΕΔ-ΚΜ συντάσσεται με το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου και με κάθε περαιτέρω πρωτοβουλία που θα αναληφθεί προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του περιεχομένου του.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice