OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ξεκίνημα Χάρη Αηδονόπουλου για Θεσσαλονίκη

Με εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων ξεκινά συμβολικά τον προεκλογικό του αγώνα ο Αηδονόπουλος.

Ο Χάρης Αηδονόπουλος ανακοίνωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την απόφαση του να διεκδικήσει την Δημαρχία Θεσσαλονίκης, όντας επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια-Πρώτα η πόλη μας». Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την τιμή να του αναθέσει καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για την άριστη συνεργασία, τονίζοντας σχετικά: «Επιστρέφω όχι στον… τόπο του εγκλήματος, αλλά στον τόπο που, όπως και στην Περιφέρεια, ήταν τόπος δημιουργίας και δράσης», δήλωσε σχετικά ο κ. Αηδονόπουλος. «Οι συμπολίτες μου θα συνεχίσουν να με βλέπουν καθημερινά σε κάθε γειτονιά της πόλης, πεζό ή με το μηχανάκι, πάντα στην καρδιά των προβλημάτων», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Από σήμερα η δημοτική μας παράταξη εντείνει καθημερινά τη δράση της μέχρι την τελική νίκη».

Μάλιστα με μια εκδήλωση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, το οποίο χαρακτηρίζει υπ’ αριθμόν 1 ζητούμενο σήμερα για το Δήμο Θεσσαλονίκης ξεκινάει συμβολικά τον προεκλογικό του αγώνα.

Πρόκειται για την εκδήλωση με τίτλο: «ΔιαχωρίΖΟΥΜΕ Κερδί ΖΟΥΜΕ για να μην πετάμε τον πλούτο στη χωματερή» και κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Κρεμλή, Διευθυντή επί Τιμή, υπεύθυνο για θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Νησιωτικότητας της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νομεβρίου στις 20.15 στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους φορείς που σχετίζονται με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και εκπρόσωποι των επαγγελματικών συλλόγων της πόλης.

Όπως σημειώνει σχετικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, «η κυκλική οικονομία βρίσκεται σήμερα στον σκληρό πυρήνα των προτεραιοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα έδινε την δυνατότητα στην πόλη μας να κερδίσει από τη διαχείριση των απορριμμάτων όχι μόνο περιβαλλοντικά, αλλά και σε πόρους, κάτι που σημαίνει περισσότερα έργα, λιγότερα δημοτικά τέλη κλπ.

Επιλέξαμε, ως παράταξη, να διοργανώσουμε μια «επίσημη πρώτη» ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, καθώς με αυτό το πνεύμα σκοπεύουμε να κινηθούμε σ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας, αλλά και μετά την εκλογή μας».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice