OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας ο Τάκης Λουκόπουλος

Το παζλ των δημοτικών εκλογών στο δήμο Ναυπακτίας παραμένει ανοιχτό, κάτι που είναι και λογικό φυσικά, καθώς απέχουμε από την ώρα της κάλπης 6,5 μήνες.

Οι διεργασίες, βέβαια, είναι στο φουλ, και αναμένεται έως και το τέλος του χρόνου τα περισσότερα κομμάτια να έχουν πάρει τη θέση τους. Σήμερα, και βαδίζοντας στα μέσα του Νοέμβρη, αναμφισβήτητα το πλέον σημαντικό ερώτημα που ζητά απάντηση είναι το τι θα κάνει ο νυν δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος. Η απόφασή του, άλλωστε, επηρεάζει άμεσα όχι μόνο το δικό του παραταξιακό χώρο, αλλά και αρκετούς από τους υπολοίπους, που είτε έχουν ήδη πάρει μορφή, είτε οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Η στήλη σήμερα έχει το ρεπορτάζ των όσων ειπώθηκαν στην πρώτη κλειστή επί του θέματος συζήτηση στους κόλπους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, μία συζήτηση που αναμένεται να έχει συνέχεια.

Τους ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Τάκης Λουκόπουλος, έκανε το βήμα μπροστά αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του και ανακοινώνοντας, έστω και στον κλειστό κύκλο των παρευρισκόμενων, ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, ο δήμαρχος υπήρξε ξεκάθαρος επ’ αυτού, πετώντας στην ουσία τη «μπάλα» στην απέναντι πλευρά, δηλαδή σε εκείνη των συμβούλων του, περιμένοντας πλέον τις δικές τους αποφάσεις. Χαρακτηριστικό της συζήτησης, αλλά και της στάσης του απέναντι στα γεγονότα, ήταν το ότι έδειξε αποφασισμένος να πάει την απόφασή του έως το τέλος, υποστηρίζοντας ότι δεν επηρεάζεται από τις αποφάσεις στελεχών της παράταξης, καθώς έχει το δυναμικό, στην περίπτωση που κάποιοι αποχωρήσουν, να τους αναπληρώσει.

Πηγή: sinidisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice