OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Θ. Γαλιατσάτος στο OTAVOICE: “Δυστυχώς, κατώτερη των περιστάσεων η κ. Κράτσα”

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο π. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και επικεφαλής της “ΑΝΑΣΑ” Θόδωρος Γαλιατσάτος,  στα πλαίσια της παρουσίας και της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην 86η ΔΕΘ.

Ο κ. Γαλιατσάτος επισκέφθηκε τα περίπτερα της έκθεσης και το χώρο του OTAVOICE.GR και απάντησε στα ερωτήματα του Βασίλη Περδικίδη.

Δυστυχώς, η κ. Κράτσα αποδείχτηκε κατώτερη τον περιστάσεων και το λέω ειλικρινά, σχολίασε ο τέως περιφερειάρχης, επισημαίνοντας ότι υπάρχει μηδαμινή παραγωγή έργου ειδικά σε έργα  αναπτυξιακά. Την χαρακτηρίζει μια απόσταση από τις πραγματικές ανάγκες των Ιονίων Νήσων. Τα χρήματα υπάρχουν, οι δυνατότητες υπάρχουν δυστυχώς οι προτεραιότητες και η έλλειψη συντονισμού οδήγησαν το 2021 σε μόλις 2% εκτέλεση του προϋπολογισμού της περιφέρειας, επεσήμανε ο κ. Γαλιατσάτος.

Θα είμαστε παρών και θα διεκδικήσουμε εκ νέου την περιφερειακή αρχή, ξεκαθάρισε ο κ. Γαλιατσάτος και πρόσθεσε πως έχουμε μια δυναμική παράταξη και θα εκφραστεί στις εκλογές, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. 

Η θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη επισώρευσε σειρά προβλημάτων στον ελληνικό λαό, με το μοντέλο εξυπηρέτησης συγκεκριμένων οικονομικών συμφερότων και το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.  Η κρίση σε ενεργειακό και ακρίβεια χρειάζεται ριζοσπαστικές λύσεις και δεν λύνεται με τη λογική των επιδομάτων και των εντυπώσεων.

Ο βίος αυτής της κυβέρνησης πρέπει να συντομεύει, τόνισε.

Ακολουθεί όλη η συνένετυξη του κ. Γαλιατσάτου:

 

Σχετικά Άρθρα

Επιτυχής η άσκηση «Δια Πυρός» της Πυροσβεστικής στην Μαλακάσα Ωρωπού

otavoice

Η Τράπεζα Πειραιώς στη Βάρδα παραμένει και επίσημα σε λειτουργία

otavoice

Παρέμβαση Κ. Πελετίδη στον Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων για την ανακύκλωση συσκευασιών

otavoice

Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

otavoice

Δήμος Κατερίνης: Ενημέρωση για πυρασφάλεια -πυροπροστασία στο προσωπικό και μέλη των ΚΑΠΗ

otavoice

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice