OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Σαν τον “κλέφτη” αγίασε ο Γερμανός τα ύδατα στην Ηλεία

Ενώ στις περισσότερες περιοχές της χώρας τιμήθηκε με λαμπρότητα αλλά και με αυστηρή  τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο εορτασμός των Θεοφανείων, στην Ηλεία ο Μητροπολίτης Γερμανός ξεπέρασε κάθε όριο και σαν τον “κλέφτη” πήγε σε μια ερημική παραλία και καθαγίασε τα ύδατα.

Μόλις δυο ιερείς και ο δήμαρχος του Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος βρέθηκαν στην περιοχή του Καβουρίου, για να αγιάσει ο μητροπολίτης σε μια σύντομη τελετή -παρωδία τα θαλασσινά νερά της Ηλείας.  Κάθε χρόνο ο αγιασμός των υδάτων πραγματοποιείται στο επιβλητικό λιμάνι του Κατακόλου, όπου και φέτος θα μπορούσε να τελεστεί με την λήψη μέτρων, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η εικόνα που δόθηκε σήμερα είναι μιας περιοχής που βρίσκεται σε καραντίνα λεπρών. Βέβαια την ίδια ώρα δραστηριότητες συνωστισμού εκτελούνται κανονικότατα στο νομό…. μόνο τα Θεοφάνεια έγιναν κρυφά.

Ο Μητροπολίτης Γερμανός γνωστός για τις ακραίες του θέσεις για την πανδημία, δεν δίστασε πρόσφατα να δηλώσει ότι δεν θα παραστεί σε κηδεία ανεμβολίαστου, προκαλώντας αντιδράσεις.

Σχετικά Άρθρα

Χανιά: Νέα επιχείρηση δάσωσης 51 μεταναστών νότια της Γαύδου

otavoice

Μεξικό: Οι αρχές εντόπισαν διαμελισμένα πτώματα, ανάμεσά τους υποψηφίου δημάρχου

otavoice

Διατήρηση των αυξημένων συγκεντρώσεων αφρικανικής σκόνης

otavoice

Σερβία: Δεκατρείς τραυματίες σε σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι

otavoice

Ζελένσκι: «Δεν έχει τη δύναμη η Ρωσία να χτυπήσει ξανά το Κίεβο»

otavoice

Αίγυπτος: Λύθηκε το μυστήριο των πυραμίδων – Η υψηλή τεχνολογία «μίλησε»

otavoice