OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αθλιότητες Αλιβιζάτου: Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ και προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα μόνο εμβολιασμένων

Έχουν ξεπεράσει σε ωμότητες και ακρότητες τα όρια που καθορίζουν μια κοινωνία ανθρώπων και διαγωνίζονται ποιος θα αντιγράψει μεθόδους που μας πάνε πίσω σε χρόνια μαύρα για την παγκοσμιότητα και για την χώρα μας.  Αναπτύσσονται θεωρίες που καταργούν το κράτος δικαίου, θεμελιώδεις αξίες και ηθικά προ τάγματα και αυτά από στόματα “ανθρώπων” που υποτίθεται αποτελούν το επιστημονικό και πνευματικό υπόβαθρο της χώρας. Υιοθετούνται θέσεις που ωχριά ακόμη και η περίοδος του μεσαίωνα, της ιεράς εξέτασης και της επικράτησης του ναζισμού και του ολοκληρωτισμού στην Ευρώπη.

Αυτό λέγεται γενοκτονία 

Ωμός κυνικός και απάνθρωπος με μια κτηνώδη αντίληψη, ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Αλιβιζάτος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε στην πολιτεία να υιοθετήσει εξοντωτικά μέτρα κατά όσων δεν εμβολιάζονται.  Να μείνουν εκτός προκηρύξεων του ΑΣΕΠ αλλά και να απαγορευτεί η πρόσβαση τους στην εργασία και στον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Αλλά δεν θα πήγαινα κατευθείαν στην απόλυση, ως κύρωση. Θα ξεκινούσα από τα κίνητρα και θα έλεγα για παράδειγμα ότι στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ θα επιτρέπεται να λάβουν μέρος μόνο εμβολιασμένοι. Επίσης, στον ιδιωτικό τομέα να επιτρέπονται προσλήψεις μόνο εμβολιασμένων. Επιπλέον, θα μπορούσαν να αποκλείονται οι προαγωγές ανεμβολίαστων υπαλλήλων. Μιλάμε για μια κλιμάκωση, με πρώτο μέτρο την πειθώ. Το δεύτερο για όσους εργάζονται είναι η υποχρεωτικότητα με κάποιες κυρώσεις που μπορούν να κλιμακώνονται, δηλαδή να πεις σε κάποιον να δουλεύει από το σπίτι και η απόλυση να είναι το ύστατο», ανέφερε. Διευκρίνισε ότι η αναστολή εργασίας στο Δημόσιο δεν είναι το έσχατο μέτρο, γιατί αναστολή σημαίνει ότι διατηρεί κάποιος τη θέση σου. «Το έσχατο είναι η απόλυση, προφανώς δεν θα ευχόμουν κάτι τέτοιο, μιλάμε για την “εσχάτη των ποινών”. Σε μια ακραία περίπτωση θα έβλεπα και αυτό και εκτιμώ ότι δεν θα έχει συνταγματικό πρόβλημα», υπογράμμισε, επιμένοντας στο ζήτημα της κλιμάκωσης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Δηλαδή οι κυρώσεις να ξεκινούν με ένα διοικητικό πρόστιμο και να φτάνουν ακόμη και στην ποινική διάσταση του θέματος.

«Οι προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα αλλά και στον ιδιωτικό είναι κίνητρο. Εμβολιάζεσαι για να βρεις δουλειά, αλλιώς δεν βρίσκεις. Μετά πας στις κυρώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά είναι σενάρια ακραία όσα κυκλοφορούν για επιχείρηση χειραγώγησης των κοινωνιών με προμετωπίδα μια πανδημία κατά παραγγελία; Με τέτοιες απόψεις που μόνο αρρωστημένα μυαλά μπορούν να υιοθετούν, όλα είναι αληθινά και αν η κοινωνία δεν αντιδράσει και δεν βάλει φρένο στις ορέξεις κάποιων φασιστοειδών θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις.

Απόψεις που οδηγούν σε γενοκτονία όχι μόνο πρέπει να είναι καταδικαστέες αλλά να αποτελούν αντικείμενο δικαστικής δίωξης…

Πως μπορεί η Νομική Αθηνών να έχει τέτοια διεστραμμένα μυαλά και να διαμορφώνουν συνειδήσεις νέων επιστημόνων; Ποια μηνύματα περνάμε ως χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, τις επιστήμες, τις τέχνες, όταν στο ανώτατο επίπεδο αναπτύσσονται νεοναζιστικές αντιλήψεις;

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ποινικολόγος Απ. Λύτρας- Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό

otavoice

Ισραήλ: Διαλύθηκε το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο της χώρας

otavoice

Πανελλαδικές 2024 – ΕΠΑΛ: Δείτε τις εκφωνήσεις στα Μαθήματα Ειδικότητας

otavoice

Ν. Αφρική: Εκλογική νοθεία καταγγέλλει το κόμμα του Τζέικομπ Ζούμα

otavoice

Νέα σφαγή στη Γάζα: Βομβαρδισμός τα ξημερώματα σκοτώνει πέντε Παλαιστίνιους, πολλοί τραυματίες

otavoice

Ξεκινά θερμή εβδομάδα – Πού και πότε θα δείξει το θερμόμετρο 40 βαθμούς Κελσίου

otavoice