OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

“Αρκετά πια!”- Η έντονη αντίδραση της σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου, για τον Εθνικό Ύμνο

 “Αρκετά πιά!”, έγραψε η καταξιωμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου εκδηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκεια της για το φτωχό καλλιτεχνικό και συναισθηματικό  αποτέλεσμα της απαγγελίας του Εθνικού Ύμνου την 25η Μαρτίου από την Αναστασία Τζανή .

Έντονες αντιδράσεις και καταιγισμό αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η επιλογή της Αναστασίας Ζαννή να αποδώσει τον Εθνικό Ύμνο, κατά τη διάρκεια της τελετής έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Άνθρωποι της τέχνης αλλά και απλοί πολίτες αμφισβητούν το αποτέλεσμα θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη επιλογή ήταν ατυχής και δεν μπόρεσε να αποδώσει την Ιερότητα και το μεγαλείο της στιγμής.

Εκτός από την αιχμηρή ανάρτηση της γνωστής συνθέτριας Ελένης Καραϊνδρου, παρέμβαση για το θέμα έκανε η καταξιωμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Facebook, στο οποίο παίζει πιάνο και τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο. “Εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης τραγουδώ όπως εγώ ξέρω τον Εθνικό μας Ύμνο. Αρκετά πια!”, έγραψε η Σόνια Θεοδωρίδου, αποδίδοντας με μια ξεχωριστή μοναδικότητα τον Εθνικό μας Ύμνο..

Αυτή είναι η αντίδραση της Ελένης Καραϊνδρου, με φόντο την τεράστια Μαρία Κάλλας κάνει μια σύγκριση μιλώντας ευθέως για μια καλλιτεχνική μετριότητα που επιλέχθηκε να αποδώσει τον Εθνικό Ύμνο, από την στιγμή που υπάρχουν σημαντικές φωνές που δοξάζονται στις όπερες του κόσμου, όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η απάντηση Μητσοτάκη στα Σκόπια υιοθετεί και στηρίζεται πλήρως στην πολιτική Τσίπρα-Κοτζιά

otavoice

Επίθεση της Χεζμπολάχ με Drones σε ισραηλινό αρχηγείο διοίκησης στην Άνω Γαλιλαία

otavoice

Μεταξύ ζωής και θανάτου ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός Ρ. Φίτσο

otavoice

Ερυθρά Ημισέληνος: Πάνω από 15.000 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα

otavoice

Τουρκία: Αμνηστία στους πρωταίτιους τους «μεταμοντέρνου πραξικοπήματος» του 1997

otavoice

Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

otavoice