Νέο επεισόδιο με Ρομά – Ανταλλαγή πυροβολισμών με τραυματίες στα Μέγαρα

Σοβαρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον οικισμό Βλυχό στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν επτά τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, ενώ οι ένοπλοι έχουν ταμπουρωθεί σε ένα σπίτι και επίκειται αστυνομική επέμβαση για τη σύλληψη των δύο ενόπλων που άνοιξαν πυρ.
Οι δύο από τους τραυματίες φέρεται να έχουν δεχθεί σκάγια στα μάτια, ενώ υπάρχουν φόβοι για ακόμα περισσότερους τραυματίες, καθώς οι ένοπλοι έχουν μπει σε σπίτι εντός του καταυλισμού και ακόμα η αστυνομία δεν έχει μπορέσει να τους συλλάβει.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ανέφερε μάλιστα ότι πρόκειται για δύο συγγενικές οικογένειες, ξαδέλφια, που διαπληκτίστηκαν με άγριο τρόπο.

«Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι πολύ συχνό στην περιοχή είναι γκέτο επομένως είναι φυσικό να υπάρχει εστία εγκληματικότητας και παραβατικότητας» σημείωσε ο κ. Σταμούλης.

«Είναι συνοικία στον ιστό της πόλης και έχουμε συχνά προβλήματα με πυροβολισμούς. Η περιοχή είναι γκέτο, για να μπει η ΕΛΑΣ πρέπει να κάνει ειδική επιχείρηση». Χρειάζονται, επισήμανε ο δήμαρχος, μακροχρόνια και πολυποίκιλα μέτρα από την πολιτεία, όχι μόνο αστυνομικά μέτρα και αποσπασματικές επεμβάσεις.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο επεισόδιο με Ρομά και  ανταλλαγή πυροβολισμών, μετά το χθεσινό συμβάν στην Αγία Βαρβάρα.
Σχολιάστε