OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Εισβολείς Ρώσοι και Τούρκοι θα ελέγχουν από κοινού τον διαμελισμό του Αρτσάχ

Οι μάσκες και πάλι έπεσαν. Εγκληματίες πολέμου Ρωσία και Τουρκία εισέβαλαν σε μια ακόμη περιοχή, με όχημα το Αζερμπαϊτζάν, την διαμέλισαν και τώρα παριστάνουν τους τοποτηρητές και ειρηνοποιούς. Μετά τουρκορωσικά παιχνίδια σε Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία ήρθε η σειρά και της Αρμενίας , διαμελίζοντας το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ρωσικός κατήφορος χρησιμοποιεί το Ισλάμ, διαμελίζει και δολοφονεί ομόθρησκες χώρες για να επιβάλει τα αρρωστημένα σχέδια του ο Πούτιν.

Η Τουρκία υπέγραψε με τη Ρωσία συμφωνία για τη δημιουργία ενός κοινού κέντρου παρατήρησης που θα έχει υποτίθεται ως αποστολή να επιτηρεί την κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ,   «Συμφωνία υπογράφηκε στο τέλος των συνομιλιών σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες της δημιουργίας του κοινού τουρκορωσικού κέντρου και με τις αρχές λειτουργίας του», ανακοίνωσε μέσω του Twitter το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

«Καταβάλλονται οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το κέντρο να είναι επιχειρησιακό μέσα στις συντομότερες προθεσμίες», πρόσθεσε το τουρκικό υπουργείο χωρίς να κάνει γνωστές λεπτομέρειες για τη συμφωνία αυτή. Μνημόνιο για τη δημιουργία ενός κοινού κέντρου ελέγχου είχε υπογραφεί στα μέσα Νοεμβρίου από την Άγκυρα και τη Μόσχα. Η Τουρκία είχε υποστηρίξει τότε πως το κέντρο αυτό θα δημιουργούνταν σε σημείο που θα επιλεγόταν από το Αζερμπαϊτζάν.

Σχετικά Άρθρα

Νέα Καληδονία: Έκτη ημέρα οδομαχιών – Αυξάνονται οι νεκροί

otavoice

Χριστοδουλίδης προς Κινέζους για ενεργειακά: Το κράτος δεν εκβιάζεται

otavoice

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι…»

otavoice

“Red Arrows”- Εντυπωσιακή επίδειξη από τη RAF με φόντο την αφρικανική σκόνη

otavoice

Ο Μητσοτάκης στα Βριλήσσια: «Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη»

otavoice

Χανιά: Νέα επιχείρηση δάσωσης 51 μεταναστών νότια της Γαύδου

otavoice