OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αποκεφαλιστής Ερντογάν: “Ο Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία”

O παρανοϊκός Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Πασά Ερντογάν επιτέθηκε σήμερα -εκ νέου- κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν δηλώνοντας ότι χρειάζεται ψυχοθεραπεία για τη συμπεριφορά του απέναντι στους μουσουλμάνους και το Ισλάμ.

Αφορμή η δημόσια δέσμευση του Γάλλου Προέδρου που  δεσμεύτηκε να καταπολεμήσει τον “ Ισλαμικό εξτρεμισμό και αυτονομισμό ”, που απειλεί να πάρει τον έλεγχο μερικών από τις μουσουλμανικές κοινότητες σε όλη τη Γαλλία, προκαλώντας τη δριμεία αντίδραση του υποκινητή των τζιχαντιστών, Ταγίπ Πασά  Ερντογάν.

Στην ουσία με την αντίδραση του ο Ερντογάν δίνει στήριξη στο αποτρόπαιο έγκλημα και επιβεβαιώνει τον καταιγισμό πληροφοριών ότι υποκινεί τρομοκρατικές επιθέσεις σε ευρωπαϊκά κράτη. Αν η Δύση δεν ξυπνήσει, αυτό που έρχεται θα είναι μια καταστροφή μεγαλύτερη από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συγκλονισμένη η Γαλλία από τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Ιστορίας, Σαμουέλ Πατί  από έναν ακραίο 18χρονο Τσετσένο Ισλαμιστή, που ήθελε να εκδικηθεί την χρήση από τον καθηγητή των σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ στη διάρκεια ενός μαθήματος για την ελευθερία της έκφρασης, ζητά σύσσωμη να αποκρουστεί η Ισλαμική επέλαση στη χώρα.

“ Πιο είναι το πρόβλημα αυτού του ατόμου που λέγεται Μακρόν με τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ; Ο Μακρόν χρειάζεται θεραπεία σε ψυχολογικό επίπεδο,” δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε επαρχιακό συνέδριο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην πόλη της Καισάρειας.

Σχετικά Άρθρα

Πώς υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα- Μέχρι πότε πρέπει να εξοφληθεί

otavoice

Γάζα: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι πέρασαν 276 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

otavoice

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: 343 εγκρίσεις την πρώτη εβδομάδα

otavoice

Εύθραυστη ηρεμία στη Μέση Ανατολή – «Γρίφος» τα επόμενα βήματα

otavoice

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice