Ενδοκυβερνητική κόντρα Χαρδαλιάς σε Κουμουτσάκο: «Κάνεις επίδειξη πίστης»

Σε ενδοκυβερνητική κρίση εξελίσσετε η επιδημία και τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της. Με απαξιωτικό και επιθετικό τρόπο επέλεξε να απαντήσει κατά την επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς , στον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο για την κίνηση του τελευταίου να μεταλάβει της Θείας Κοινωνίας ανήμερα της Αγίας Σοφίας, στον Ιερό Ναό του Νέου Ψυχικού.

«Και εμείς είμαστε Χριστιανοί αλλά επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη πίστης», είπε ο υφυπουργός βάλλοντας ευθέως κατά του κυβερνητικού στελέχους.

Έκπληξη προκαλεί η ευθεία βολή σε ένα κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα για μια αφορμή που προκαλεί ερωτηματικά. Θα πρέπει να μας απαντήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αν υπάρχει απόφαση ή σύσταση να μη προσέρχονται οι πιστοί στο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας και αν ο Υπουργός παραβίασε κάποια εντολή.

Η απάντηση Χαρδαλιά έχει δημιουργήσει κακή εντύπωση και αναταραχή στους εκκλησιαστικούς κύκλους και αναμένεται να πυροδοτήσει αντιδράσεις τόσο εντός της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στο σύνολο των πιστών.

Αλήθεια κύριε Χαρδαλιά όσοι κοινωνούμε κάνουμε επίδειξη πίστης;
Σχολιάστε