OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Μετά το φιάσκο στο Κιλκίς ο Νίκος Παππάς ακύρωσε την επίσκεψη στη Βέροια

Μετά το χθεσινό φιάσκο από την λιγοστή προσέλευση στην ομιλία αλλά και από τις έντονες αποδοκιμασίες που γνώρισε στο Κιλκίς ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Βεργίνα και να αναχωρήσει εσπευσμένα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Αθήνα με πρόφαση για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

Από νωρίς το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας εφαρμόστηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας όπου η προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη θα υποδεχόταν τον κ. Παππά. Λίγο μετά τις 9 π.μ. ανακοινώθηκε ότι η επίσκεψη ματαιώνεται. Σημειώνεται ότι για το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού στον πολυχώρο Ελιά στην Βέροια.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε δηλώσεις του το πρωί επιχείρησε να υποβαθμίσει τα γεγονότα στο Κιλκίς λέγοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό (του ΣΥΡΙΖΑ) «Στο Κόκκινο» ότι «γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη.” Βέβαια δεν απάντησε για την πολύ μικρή συμμετοχή στην ομιλία του , μετά βίας 60 άτομα.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην χθεσινή ομιλία στο Κιλκίς  δεν παρέστη ούτε ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Παραστρατίδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Καταστροφικές πλημμύρες πλήττουν κεντρική και νότια Ευρώπη

otavoice

“Ο Πειραιάς βάφτηκε κόκκινος”- Κουτσούμπας: Ισχυρό ΚΚΕ, μήνυμα ελπίδας

otavoice

Νέα Καληδονία: Έκτη ημέρα οδομαχιών – Αυξάνονται οι νεκροί

otavoice

Χριστοδουλίδης προς Κινέζους για ενεργειακά: Το κράτος δεν εκβιάζεται

otavoice

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι…»

otavoice

“Red Arrows”- Εντυπωσιακή επίδειξη από τη RAF με φόντο την αφρικανική σκόνη

otavoice