OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αριστερός συνδικαλιστής ο 63χρονος ακροδεξιός τρομοκράτης μηνυμάτων

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε πριν από λίγη ώρα ο 63χρονος ναυτικός που κατηγορήθηκε για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Η περίπτωση του 63χρονου πάντως καταρρίπτει τους μύθους και την προπαγάνδα της αριστερής κυβέρνησης που εκχωρεί εθνική κυριαρχία, γλώσσα και ιστορία με την κατάπτυση Συμφωνία Πρεσπών που θα επιδιώξει να περάσει από την Βουλή των Ελλήνων.

Καθώς πρόκειται για έναν αριστερό συνδικαλιστή και όχι για κάποιον με ακροδεξιά στοιχεία, ή για κάποιον με παρεκκλησιαστική δράση ή για κάποιον που δρα υπό ρωσικές καθοδηγήσεις όπως συνηθίζεται να ακούγεται τελευταία στην Ελλάδα για οτιδήποτε γίνεται με ευθύνη της κυβέρνησης και των πράξεων της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα μηνύματα αυτά ανέφεραν την φράση ” έρχεται Γουδή, η Μακεδονία δεν πωλείται”, τα οποία απέστειλε στις 13 Ιανουαρίου ενόψει της επικείμενης ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Σωτήρης Μίχος κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια Ευελπίδων δήλωσε: «Ήθελα να δείξω στην κ. Παπακώστα ότι μία εθνική καταστροφή πάντοτε φέρνει δικαστήρια. Δεν είχα κανέναν στόχο (σ.σ να την φοβίσω). Έχω ακούσει τους καλύτερους γεωστρατηγικούς αναλυτές της Ελλάδας που είπαν ότι η Συμφωνία αυτή δεν προσφέρει τίποτα».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πατώντας ΕΔΩ.

 

Σχετικά Άρθρα

Νέα Καληδονία: Έκτη ημέρα οδομαχιών – Αυξάνονται οι νεκροί

otavoice

Χριστοδουλίδης προς Κινέζους για ενεργειακά: Το κράτος δεν εκβιάζεται

otavoice

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι…»

otavoice

“Red Arrows”- Εντυπωσιακή επίδειξη από τη RAF με φόντο την αφρικανική σκόνη

otavoice

Ο Μητσοτάκης στα Βριλήσσια: «Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη»

otavoice

Χανιά: Νέα επιχείρηση δάσωσης 51 μεταναστών νότια της Γαύδου

otavoice