OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Ορεστιάδας: «Ηθικόν… ακμαιότατον!»

Η κατάσταση στον Έβρο παραμένει έκρυθμη τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο τα σώματα ασφαλείας της Ελλάδας, Αστυνομία, Στρατός, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες αποδεικνύουν πως ξέρουν να φυλάνε τα σύνορα της χώρας με δύναμη και υπερηφάνεια.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης επισκέφτηκε στα σύνορα στον Έβρο και διαπίστωσε και ο ίδιος τόσο την ετοιμότητα της χώρας για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όσο και την άρτια επιχειρησιακή οργάνωση προκειμένου η Ελλάδα να χαλάσει τα σχέδια του Ερντογάν.

Και φυσικά είναι εκεί παρών στην πρώτη γραμμή, μαζί με όλους τους Εβρίτες και κατοίκους των Καστανεών, σε αντίθεση με τα όσα κυκλοφόρησαν κάποιοι ότι δήθεν οι κάτοικοι των Καστανεών εκκενώνουν το χωριό.

Άπαντες είναι εκεί και δίνουν τη δική τους μάχη ενωμένοι, σαν μια γροθιά. Αυτό δείχνει και το μήνυμα που ανάρτησε σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ,ΤΟΥ Ε.Σ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΚΗΣ».

Θυμηθείτε ΕΔΩ τι έγραψε χθες ο δήμαρχος Ορεστιάδας και πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ Βασίλης Μαυρίδης απαντώντας στις ψευδείς πληροφορίες για δήθεν εκκένωση στον οικισμό των Καστανεών, δίπλα στο τελωνείο και τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σχετικά Άρθρα

Π. Νάνος: Κάτω τα χέρια από την Λίμνη Πλαστήρα- ΟΧΙ αιολικά στην Καζάρμα

otavoice

Δήμος Βριλησσίων: Αθλητικά Δρώμενα 2024

otavoice

Οι αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικής Επιτροπής Κορινθίων

otavoice

Ο Δήμος Παιανίας διοργανώνει σεμινάριο Α’ Βοηθειών

otavoice

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε το πάρκο τσέπης στην οδό Αμφιπόλεως, στην Τούμπα

otavoice

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στο ταξίδι εξοικείωσης για την Π.Ε. Αρκαδίας

otavoice