OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πατουλίδου στο OTAVOICE: «Η Κυκλική Οικονομία προστατεύει το περιβάλλον και εμάς»

Η μετάβαση σε μια παραγωγική διαδικασία που θα αφήνει το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα αποτελεί προτεραιότητα στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτό τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου στον Βασίλη Περδικίδη και στο OTAVOICE, στο περιθώριο της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κυκλικής Οικονομίας Forward Green.

«Ο τρόπος που κινούμαστε είναι όχι ο επικοινωνιακός αλλά της διοίκησης. Μην νομίζετε ότι είναι εύκολο να παίρνεις κάποιες αποφάσεις που θα ξεβολέψουν κάποιους ανθρώπους» ανέφερε αρχικά και συνεχίζει: «Σχετικά με την υλοποίηση των δράσεων μας υπάρχουν η Αντιπεριφέρεια Περιβάλλοντος Ανάπτυξης, ο ΦΟΔΣΑ αλλά και οι Δήμοι που συνεργαζόμαστε και με τη Μητροπολιτική Επιτροπή με το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης. Υπάρχει η δυνατότητας χρήσης εργαλείων έτσι ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί και εμείς να δομηθούμε καλυτέρα ώστε η Κυκλική Οικονομία να είναι αποτελεσματική. Η Κυκλική Οικονομία προστατεύει το περιβάλλον και εμάς».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice