OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γ. Παπαδημητρίου, υπ. Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής: Οι προτάσεις και θέσεις της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί”

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου υπ. Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής αναφέρθηκε στις προτάσεις και θέσεις της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί”

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου υπ. Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OTANEWS με το Γιώργο Λαιμό όπου αναφέρθηκε στις προτάσεις και θέσεις της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί”.

Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε: “Στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα  με την κατάσταση συντήρησης των σχολείων. Πρώτη φορά τα σχολεία μας είναι σε τέτοια άθλια κατάσταση και δυστυχώς έχουμε ξεκινήσει και έχουμε και φαινόμενα όπως κατάρρευση στεγάστρων , να πέφτουν σοβάδες στην τάξη κτλ. Πράγματα τα οποία δεν αρμόζουν σε κανένα σύγχρονο δήμο και σίγουρα όχι στο Ηράκλειο. Δεύτερη προτεραιότητα είναι η μείωση των δημοτικών τελών όπου είναι από τα υψηλότερα στα Βόρεια προάστια. Τρίτη προτεραιότητά μας είναι η καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής, η κίνηση, τα parking, οι θέσεις των οποίων δεν υπάρχουν δυστυχώς στην πόλη μας και βεβαίως η αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων, κοινόχρηστων χώρων, αθλητισμός , πράγματα τα οποία πρέπει να υπάρχουν σε ένα σύγχρονο αστικό περιβάλλον..”.

“Καταρχήν να πω ότι για την απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ όλες οι δημοτικές παρατάξεις και η δικιά μας ήταν βεβαίως στο να αποκτηθεί το κτήμα ΦΙΞ όμως είχαμε την εξής διαφωνία ο κ. Μπάμπαλος επέλεξε να πάρει ένα δάνειο το οποίο θα φθάσει 7 εκατομμύρια ευρώ και θα υπερδιπλασιάσει τον υφιστάμενο δανεισμό ο οποίος είναι στα 6 εκατομμύρια και θα πάει θα πάει στα 14 μαζί με άλλα δάνεια που έχει πάρει , την στιγμή που καταφέραμε και είχαμε βρει από το υπουργείο Πολιτισμού χρηματοδότηση, θα το έπαιρνε το υπουργείο Πολιτισμού και θα το παραχωρούσε στο Δήμο μας. Δυστυχώς τώρα έχουμε να κάνουμε με ένα δάνειο παρόλα αυτά ο χώρος τώρα έχει αποκτηθεί άρα πρέπει όλοι να μιλήσουμε και η κουβέντα να στραφεί στην αξιοποίησή του, συνεπώς θα πρέπει να ξεκινήσει η κουβέντα αξιοποίησης του ΦΙΞ κάτι το οποίο η παρούσα δημοτική αρχή μέχρι στιγμής  δεν το έχει πράξει..”.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice