OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Ροντέο» το Δ.Σ. Γόρτυνας – Πιάστηκαν στα χέρια την ώρα της συνεδρίασης!

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας την ώρα της συνεδρίασης του!

Τα αίματα άναψαν όταν ακούστηκαν καταγγελίες και υπαινιγμοί σε βάρος μέλους του Δ.Σ. των σφαγείων του Δήμου. Κάποια στιγμή, ενώ η συζήτηση κυλούσε, ένας εκ των παρευρισκομένων εξαπέλυσε τα πυρά του. Η ένταση ανέβηκε και ξεκίνησαν οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν. Γρήγορα όμως η κατάσταση ξέφυγε, με το προεδρείο του Δ.Σ. και κανέναν άλλο να μην μπορούν να ηρεμήσουν τα «πνεύματα».

Αποτέλεσμα αυτής της έντασης και αποκορύφωμα της ήταν, ο θιγόμενος, να κινηθεί απειλητικά σε βάρος της άλλης πλευράς, φτάνοντας στο σημείο να επιχειρήσει να τον πλησιάσει, περνώντας πανω από τα τραπεζια!

Τελικά, σύμφωνα πάντα με το www.newshub.gr οι ψυχραιμότεροι τον συγκράτησαν και το επεισόδιο μετά από λίγο έληξε, ευτυχώς αναίμακτα, με κάποιες μικρές υλικες ζημιές…

Δήμαρχος Γόρτυνας: “Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες”

Σε δήλωσή του για όσα εκτυλίχθηκαν στο ΔΣ ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης ανέφερε:
«Με βαθύτατη θλίψη, είδαμε χθες την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να μετατρέπεται σε αρένα, με πρωτοφανή έκτροπα, ακραίες αντιπαραθέσεις και ανούσιους διαπληκτισμούς να στιγματίζουν την συνεδρίαση, επισκιάζοντας τις πολύ σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν για το μέλλον του Δήμου μας.
Μεταξύ αυτών, η απόφαση για την εκμίσθωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των σφαγείων του Ασημίου, που αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την επαναλειτουργία τους, η απόφαση αγοράς ακινήτου για την επέκταση του κοιμητηρίου των Αγίων Δέκα, αποφάσεις για την ανόρυξη γεωτρήσεων που θα συμβάλλουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης οικισμών του Δήμου μας, τροποποιήσεις του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου μας.
Αντί να συζητάμε σήμερα για όλα τα παραπάνω, βλέπουμε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εικόνες που ντροπιάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο και εκθέτουν τον Δήμο μας. Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, ώστε να επικρατήσει επιτέλους η λογική και να μην επιτρέψουμε να εμφανιστούν ποτέ ξανά τέτοια φαινόμενα. Μοναδικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών μας».

Πηγή βίντεο: Antilalospress 

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Ολοκληρώνεται η νέα ασφαλτόστρωση στην οδό Δορυλαίου

otavoice

Μπακογιάννης στον Α. Τσίπρα: «Στο ψέμα “Χρυσή Αυγή”, η Δημοκρατία χρειάζεται μόνο αλήθεια»

otavoice

Δήμος Πύργου: Παρέλαση με τουλάχιστον 48 πληρώματα & πάνω από 4000 καρναβαλιστές

otavoice

Δήμος Χαλανδρίου: «”ΟΧΙ” στην μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας στην περιοχή μας»

otavoice

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

otavoice

Δήμος Βριλησσίων: Κάλεσμα αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Αντιόχειας

otavoice