OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Άη Βασίλης- Μοίρασε χαμόγελα, αγάπη και δώρα στα παιδιά ΑμΕΑ

Παιδιά και εκπαιδευτικοί αιφνιδιάστηκαν, διπλά, όχι μόνο επειδή επισκέφθηκε το σχολείο τους ο Άγιος Βασίλης αλλά επειδή πίσω από την γενειάδα και τα χαρακτηριστικά γυαλιά αναγνώρισαν τον πρώτο πολίτη του Δήμου Ωρωπού!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Ωρωπού (ΕΝΕΕΓΥΛ)και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ωρωπού.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παναγιώτη Κιούση και την υποστήριξη των μελών της επιτροπής και του τοπικού συμβούλου Καλάμου Δημήτρη Μίχα, ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνιση του με μία σακούλα δώρα και μοίρασε χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά.

Το «καμπανάκι» του Άγιου Βασίλη χτύπησε στις καρδιές των παιδιών που δεν χόρταιναν να βλέπουν τον θρυλικό επισκέπτη των ονείρων τους…

Ακόμα και οι εκπαιδευτικοί αιφνιδιάστηκαν διπλά όχι μόνο επειδή επισκέφθηκε το σχολείο τους ο Άγιος Βασίλης αλλά επειδή πίσω από την γενειάδα και τα χαρακτηριστικά γυαλιά αναγνώρισαν τα μάτια του πρώτου πολίτη του Δήμου Ωρωπού!

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, όταν ενημερώθηκε για την επίσκεψη αγάπης στα παιδιά του ΕΝΕΕΓΥΛ ενόψει Χριστουγέννων και ταυτόχρονα του προτάθηκε να αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο, δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη!

“Θα το κάνω, για αυτά τα παιδιά θα γίνω και εγώ παιδί…” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ωρωπού στέλνοντας ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα. Αυτά τα παιδιά αξίζουν μεγαλύτερη αγάπη και φροντίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπα τους είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε δίπλα τους γιατί αποτελούν ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο διευθυντής του Σχολείου Δημήτρης Δεληγιάννης: “Σήμερα οι πράξεις και τα ειλικρινή συναισθήματα έπεσαν σαν το κάτασπρο χιόνι των Χριστουγέννων και μας χάρισαν την πιο όμορφη εικόνα!”

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Παιανίας: Επιβάλλονται πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

otavoice

Δ.Τρίπολης: 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

otavoice

Πρασίνισε το προαύλιο στο 5ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων

otavoice

Παρατείνεται η 20η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω

otavoice

Π.Α: Δεύτερη Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στις 26/4 – Τα θέματα

otavoice

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

otavoice