Ο βλάσφημος ψευτοσουλτάνος έπιασε στο στόμα του τον Ιησού Χριστό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο σόου και ατελείωτη προπαγάνδα από τον σφαγέα – Για να διαφημίσει το κυβερνητικό έργο του έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τον Ιησού Χριστό.

Ο ψευτοσουλτάνος παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον ηγέτη των Μουσουλμάνων. Μετέτρεψε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί. Εξαφάνισε από την Παναγιά Σουμελά του Πόντου κάθε ελληνικό και χριστιανικό σύμβολο. Και παρόλα αυτά ο λαοπλάνος επικεφαλής του τουρκικού καθεστώτος έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τον Ιησού Χριστό για να στηρίξει τα έργα του, λέγοντας πως κάποιοι δεν βλέπουν τα έργα του αλλά ο Ιησούς Χριστός δίνει την απάντηση!

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σε όσους δεν βλέπουν τα εργοστάσια τα οποία εγκαινιάζουμε διαδοχικά, όπως δεν βλέπουν τις υπόλοιπες παραγωγικές μονάδες και τις βιομηχανικές περιοχές που θεμελιώνουμε. Υπάρχει η φήμη, πως ρώτησαν τον Ιησού Χριστό, ”Τι είναι πιο δύσκολο από το αναστήσεις έναν νεκρό;”.

Ο Ιησούς Χριστός απαντώντας, είπε ”Το να εξηγείς σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο σφαγέας.

Είναι προφανές ότι ο mr. κορδέλα έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα εγκαινίων μικρών και μεγαλύτερων έργων διαμηνύοντας πως η Τουρκία αναπτύσσεται ραγδαία, τάζοντας πλούτο στον δοκιμαζόμενο από τη φτώχεια τουρκικό λαό.
Σχολιάστε