Ο Σπύρος Γαλιατσάτος στο OTAVOICE

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού των Ιονιων Νήσων και περιφερειακός συμβουλος κ. Σπυρος Γαλιατσάτος.

Μιλώντας στην κάμερα του OTAVOICE αναφέρθηκε στην φετινή τουριστική κίνηση της χώρας και των Ιονίων Νήσων, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την φετινή κίνηση της ΔΕΘ.

“Θα αργήσουμε να βρούμε την αίγλη μας την παλιά, στον τουριστικό τομέα. Βέβαια φέτος είδαμε ένα φως, Έναν καλό Αύγουστο και έναν καλό Σεπτέμβρη στα Ιόνια Νησιά. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να καλύψει το κενό που είχαμε το προηγούμενο διάστημα” εξήγησε αρχικά και πρόσθεσε:

“Τα 2/3 των Ευρωπαίων ταξιδιωτών θεωρούν τα ταξίδια ανασφαλή. Θέλεις από τις δηλώσεις των επιστημόνων; Θέλεις από τις αντιφατικότητες που υπάρχουν; Ο κόσμος είναι σε σύγχυση”.

Όσο για τη ΔΕΘ επισήμανε: Παρακολουθώ 40 χρόνια την ΔΕΘ. Λυπάμαι για τον κατήφορο. Η εντύπωση που μου έδωσε είναι μια έκθεση κρατικού μηχανισμού που ο πολίτης τον “λούζεται” στην καθημερινότητά του. Λίγες οι συμμετοχές επαγγελματιών. Δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος”.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
Σχολιάστε