«Φέτος γιορτάζουμε διαφορετικά!» – Μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για τις γιορτές

Οι φετινοί γιορτές είναι διαφορετικές λόγω της πανδημίας.

H Περιφέρεια Κρήτης στέλνει το μήνυμα της για τις γιορτές. Φέτος επιλέγουμε να γιορτάσουμε διαφορετικά, προστατεύοντας τους ανθρώπους που αγαπάμε και γιορτάζουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο, για ένα μέλλον γεμάτο υγεία και ελπίδα.

«Φέτος τα Χριστούγεννα, γιορτάζουμε διαφορετικά. Στο μυαλό και στην καρδιά μας θα έχουμε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τις οικογένειες, τους φίλους. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Να αποφύγουμε τις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις. Η καθεμιά και ο καθένας χωριστά πρέπει να γίνει ο δυνατός «κρίκος σε μια ανθρώπινη αλυσίδα» για την προστασία όλων. Με αυτό τον τρόπο θα τιμήσουμε και τον αγώνα που δίνουν νύχτα μέρα οι άνθρωποι που εργάζονται στην υγεία και σε άλλους κρίσιμους τομείς για την ασφάλεια των πολιτών. Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα. Η νέα χρονιά φέρνει την ελπίδα. Θα βρεθούμε ξανά!» ανέφερε σε σχετικό του μήνυμα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Αυτή τη διαφορετικότητα την… αποτύπωσε η Περιφέρεια Κρήτης σε ένα όμορφο βίντεο το οποίο εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στον «αέρα»!

Σενάριο: Γιωργος Αλεβυζακης / Giorgos Venizelos Alevizakis

Εκτέλεση παραγωγής: Αλέξανδρος Χατζηπαναγιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενθαρρυντικά τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας στην Κρήτη

Περιφέρεια Κρήτης: Εφαρμόζει ψηφιακές υπηρεσίες για τις άδειες οδήγησης

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου σε οδικά έργα στον Δήμο Γόρτυνας
Σχολιάστε