Επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή στον Δήμο Σιντικής

Ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης υποδέχθηκε στην είσοδο του δημαρχείου τον Σερραίο υπουργό Κ. Καραμανλή δίνοντας.. απαντήσεις και δημιουργώντας νέους πονοκεφάλους στους «καλοθελητές»!

Ο κ.Δομουχτσίδης έθεσε στον υπουργό δυο από τα θέματα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τον πρόβλημα με την περιφερειακή οδό Καστανούσας -Πετριτσίου 50 χλμ για την οποία τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια η ΠΚΜ και η Περιφερειακή ενότητα Σερρών έκαναν παρεμβάσεις αλλά χρειάζονται περισσότερα για να χαρακτηρισθεί φιλικός και ασφαλής.

Αναφορικά με το Λιμανάκι της; Κερκίνης, που είναι τουριστικός προορισμός και δέχεται χιλιάδες κόσμου και από εκεί ξεκινούν οι περιηγήσεις με σκάφη μέσα στην Λίμνη να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό του καθεστώς, αφού ανήκει στην Κτηματική υπηρεσία και ο Δήμος δεν μπορεί να παρέμβει για αποκατάσταση και εκμετάλλευση των κτιρίων τα οποία εγκαταλείφθηκαν και καταστρέφονται λόγω νομικών αγκυλώσεων τα τελευταία 15 χρόνια και μη απαντήσεων από υπηρεσίες… σε υπηρεσίες μεταξύ των υπουργείων.

Όλα αυτά γίνονται χωρίς να έχουμε δυνατότητα παρέμβασης επειδή ο χώρος ανήκει στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου ανέφερε ο δήμαρχος και ζήτησε την μόνιμη παραχώρησή του ή χρήση πενταετίας.

Περδικίδης Βασίλειος

 
Σχολιάστε