Η τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Λαυρεωτικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με την παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Δημήτρη Λουκά, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των νέων Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι η απαρχή μιας νέας τετραετίας στην οποία με οργανωμένη δουλειά, σύμπνοια και αξιοποιώντας πλήρως τις βάσεις που θέσαμε στην προηγούμενη μας θητεία θα μετασχηματίσουμε πλήρως το Δήμο μας».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι, «από σήμερα αναλαμβάνουμε όλοι την ευθύνη να δουλέψουμε σκληρά, να συμπεριφερθούμε ως εργάτες της Αυτοδιοίκησης και να συνεισφέρουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας, με τις ικανότητες μας και με όλες μας τις δυνάμεις στο Δήμο που ζούμε και αγαπάμε!»

Την τελετή ορκωμοσίας πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος ενώ παραβρέθηκαν:
ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος, ο Δήμαρχος του Δήμου Μαρκοπούλου Κώστας Αλλαγιάννης, ο Δήμαρχος του Δήμου Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο -ευεργέτης- εφοπλιστής κ. Κωνσταντίνος Α. Πρίφτης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευθύμης Λέκκας, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Λ. κ. Δημήτρης Νικολάου, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής Αν. Αττικής ΚΙΝΑΛ κ. Θανάσης Αλμπάνης, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γιάννης Σμέρος, η περιφερειακή σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδη, η περιφερειακή σύμβουλος Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, η περιφερειακή σύμβουλος Σταματίνα Πανταζή, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Πέππας, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Αλμπάνης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων & συλλόγων του Δήμου και πλήθος δημοτών.
Σχολιάστε