OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής. Οι εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας, με δωρεάν είσοδο για όλους τους πολίτες, οργανώθηκαν στο ανανεωμένο Πεδίο του Άρεως. «Με σοβαρή και συστηματική δουλειά επιχειρούμε να κερδίζουμε καθημερινά το ‘στοίχημα’ του Πεδίου του Άρεως, ένα ‘στοίχημα’ ζωής, πολιτισμού, ψυχαγωγίας και αθλητισμού που δεν αφορά ένα πρόσωπο ή μία διοίκηση αλλά όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό και δίνουμε όλοι μαζί τον ίδιο αγώνα για την αναβάθμιση της καθημερινότητας και το δικαίωμα των πολιτών στον δημόσιο πράσινο χώρο που δικαιούνται», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Χθες, η Περιφερειάρχης, η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη και ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας έκοψαν την πίτα της Ομοσπονδίας και περιηγήθηκαν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι. Η Περιφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε την κα Καντεράκη για τη συμβολή της Ομοσπονδίας στην αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως, ερωτηθείσα σχετικά, επισήμανε ότι «η δύναμή μας είναι το άθροισμα των δυνάμεων, οι συνέργειες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την κοινή μας υπόθεση – ένα πάρκο ανοικτό, δημόσιο, ασφαλές, κέντρο δραστηριοτήτων πολιτισμού και αθλητισμού».

Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θεόδωρος Σχινάς, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Καλλιόπη Σταυροπούλου, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Διεθνών Θεμάτων, Κατερίνα Παλιού καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φώτης Χρυσικός και Θανάσης Αλεξίου.

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice